Gør din bil sommerlækker

Sommeren er ved at nærme sig i det gode gamle Danmark. Det betyder blandt andet at du har en god undskyldning for at give bilen den dyre tur i vaskehal, så den kan komme ud og reflektere solens stråler. Hvis du ikke er en af dem der kan slå kalechen ned, så er der nogle andre ting du kan gøre, hvis bilen skal være ekstra lækker den her sommer.

Nye fælge

Hvis dine gamle fælge er slidte og fyldte af ridser, så kan det gøre underværker at få dem skiftet. Nye, skinnende fælge kan nemlig gøre at bilen fremstår helt som ny. Når du alligevel er i gang med at kigge efter det, så behøver du jo heller ikke at købe samme stil. Der findes faktisk rigtigt mange forskellige slags, så du kan finde lige den type du bedst kan lide.

Indvendigt tilbehør

Indvendigt tilbehør kan både være praktisk og pænt. Hvis du mangler et sted til en kold sodavand, så kan du investere i en transportabel kopholder. Hvis du har brug for et sted til din GPS på telefonen, så du kan finde vej til stranden, kan du købe en holder til din mobiltelefon. Hvis du bare synes at den skal piftes lidt op kan du eventuelt investere i de klassiske terninger til bakspejlet, eller lidt pelsbetræk til rettet. Det gør din bil ret så unik at indrette den med lige det, du synes ser fedt ud.

Fyld bagagerummet

Det sidste tip er at fylde bagagerummet med at det sommeren kræver. Det kunne måske være en strandtaske med solhat, håndklæde, badetøj og strandtæppe, så du altid har mulighed for at tage en spontan tur til stranden. Hvis du er til det, så kan du også have et oppusteligt paddleboard derinde. På den måde er du aldrig helt begrænset hvis du har lyst til at bryde hverdagen i sommertiden.