Gylletank – professionelle løsninger til landbruget

Skal du udvide med nyt landbrugsbyggeri? Leder du efter en professionel løsning med henblik på etablering af en ny gylletank?

Hansen & Larsen arbejder for at levere de mest professionelle løsninger til både store og små projekter inden for landbrugsbyggeri. Herunder leverer de moderne gylletanke af høj byggeteknisk kvalitet.

Gylletanke skræddersyet efter dine behov

En gylletank fra Hansen & Larsen bygges altid i tæt dialog med dig som kunde. Dine ideer og unikke behov inddrages i hele processen, så du får en færdigbygget gylletank, som lever op til dine forventninger

Hansen & Larsen leverer god kundeservice og generelt god kommunikation med dig som kunde. De sørger for en tæt dialog lige fra første samtale, så du får monteret en tank, der passer til grunden. Ingen landbrugsgrund er fuldkommen ens, og derfor skal din gylletank naturligvis også laves specifikt til din grund.

Fordele ved en gylletank fra Hansen & Larsen

God kundeservice skal naturligvis være i højsædet, men selve håndværket skal også være i orden. Hansen & Larsen sørger altid for at levere byggeri til landbrug af høj kvalitet, som også kræver minimal vedligeholdelse. Deres gylletanke er fremstillet i et pænt design, som passer til det moderne landbrug.

Selve leveringen og montagetiden er hurtig, så der er ikke langt fra idé til det færdigbyggede produkt.

Styr på reglerne

Opsætning af gylletanke medfører en lang række komplicerede miljøregler. Det er vigtig, at alle regler overholdes, når gylletanken sættes op. Der skal tages højde for beholderbarrierer, afviklingsplaner, sikringskrav og meget andet.

Heldigvis har Hansen & Larsen styr på alle de lovpligtige krav til opsætning. Du behøver ikke selv læse op på alle de indviklede regler. De sørger altid for at der arbejdes ud fra certificerede kvalitetsstyringssystemer. Du er altså garanteret at få en tank, der opfylder alle de nødvendige produktstandarder.

Hvis du skulle have spørgsmål eller behov for rådgivning i forhold til reglerne, så tilbyder Hansen & Larsen altid god kundeservice. Det er tilmed gratis og uforpligtende at ringe.

Minimal dårlig lugt

Et stort problem med gylletanke er den dårlige lugt. Det kan naturligvis ikke undgås, at tanken kommer til at lugte, men den dårlige lugt kan minimeres.

Du kan som landmand bekæmpe lugtgener ved at have en god gylletank, der holder lugten inde i tanken. Derudover kan du tænke over, hvornår du spreder gyllen på markerne. Det er for eksempel fordelagtigt at sprede gylle på dage, hvor det er forholdsvist vindstille, så gyllen trænger hurtigt ned i jorden.