Har du styr på årets firmajulegave?

18. august 2021

Sponseret indlæg

Når december måneder meler sin ankomst, sker der noget specielt for mange ansatte. De rammes af ”julefeberen”. Heldigvis går dette sjældent ud over statistikken for sygemeldinger, da der er tale om et positivt fænomen.

De ansatte glæder sig til at gå på juleferie og skulle tilbringe mange hyggestunder sammen med familien. Her skal familien dyrkes og der skal være nærhed. Men hvordan ser det egentligt ud med familiemetaforen for arbejdspladsen? Og har I styr på jeres firmajulegaver 2021, der skal sikre en bedre relation mellem den enkelte medarbejder og arbejdspladsen?

Derfor er firmajulegaven så vigtig!

Firmajulegaven er ikke ”bare” en gave. Den er i lige så høj grad et symbol. Gaven er nemlig en måde at sige tak på til den enkelte ansatte. Det betyder samtidig, at en god gave er en ordentlig tak, mens en ikke god gave er en uheldig kommunikationsform, der kan få den ansatte til at stille spørgsmålstegn ved, om de ansattes indsats virkelig ikke har været mere værd, om firmaet mon er i problemer eller en helt anden ting, som firmaet ikke har interesse i skal tænkes.

En god firmajulegave vil dog blive påskønnet af den ansatte. Den vil kommunikere, at firmaet sætter pris på det arbejde, som den ansatte har leveret igennem året. Særligt når der er tale om en flot gave.

I virkeligheden er det lidt påfugle-effekten, hvor de flotte gaver er med til at tiltrække en bestemt holdning og et bestemt perspektiv på den måde, en virksomhed er. Det er positivt, da man kan kommunikere bestemte værdier på den måde. En god og flot gave fortæller, den ansatte er værdsat og fortæller at arbejdspladsen er et godt sted, der tager sig af sine medarbejdere. Dermed er gaven meget mere end bare en ting, det er et redskab, som italesætter hele firmaets påskønnelse.

Husk derfor at finde en ordentlig gave – og start gerne jagten allerede i dag, så du er klar til december måned og kan sende dine medarbejdere på ferie med et stort julesmil.

Relateret Artikler

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Busser Silkeborg er en god måde at komme rundt i byen på. De er rene og komfortable og har moderne faciliteter som f.eks. WiFi, stikkontakter og aircondition. Busserne giver også nem adgang til alle seværdigheder og attraktioner i denne charmerende danske by. Uanset...

Biker boots har det hele

Biker boots har det hele

Biker boots er designet til at give den bedste beskyttelse og komfort til dem, der kører på motorcykel. Biker boots findes i mange forskellige stilarter, lige fra klassiske snørestøvler til højtsiddende modeller med spænder eller lynlåse. Bikerstøvler er typisk...

Eksperimenter med frækt undertøj i soveværelset

Eksperimenter med frækt undertøj i soveværelset

Frækt undertøj er den perfekte måde at krydre dit sexliv på og udforske dine frække lyster. Dette voksenlegetøj findes i mange forskellige stilarter, lige fra sexede blonde-strengs og g-strenge til frække seler og bondageudstyr. Uanset om du leder efter noget, der er...