Har du styr på årets firmajulegave?

18. august 2021

Sponseret indlæg

Når december måneder meler sin ankomst, sker der noget specielt for mange ansatte. De rammes af ”julefeberen”. Heldigvis går dette sjældent ud over statistikken for sygemeldinger, da der er tale om et positivt fænomen.

De ansatte glæder sig til at gå på juleferie og skulle tilbringe mange hyggestunder sammen med familien. Her skal familien dyrkes og der skal være nærhed. Men hvordan ser det egentligt ud med familiemetaforen for arbejdspladsen? Og har I styr på jeres firmajulegaver 2021, der skal sikre en bedre relation mellem den enkelte medarbejder og arbejdspladsen?

Derfor er firmajulegaven så vigtig!

Firmajulegaven er ikke ”bare” en gave. Den er i lige så høj grad et symbol. Gaven er nemlig en måde at sige tak på til den enkelte ansatte. Det betyder samtidig, at en god gave er en ordentlig tak, mens en ikke god gave er en uheldig kommunikationsform, der kan få den ansatte til at stille spørgsmålstegn ved, om de ansattes indsats virkelig ikke har været mere værd, om firmaet mon er i problemer eller en helt anden ting, som firmaet ikke har interesse i skal tænkes.

En god firmajulegave vil dog blive påskønnet af den ansatte. Den vil kommunikere, at firmaet sætter pris på det arbejde, som den ansatte har leveret igennem året. Særligt når der er tale om en flot gave.

I virkeligheden er det lidt påfugle-effekten, hvor de flotte gaver er med til at tiltrække en bestemt holdning og et bestemt perspektiv på den måde, en virksomhed er. Det er positivt, da man kan kommunikere bestemte værdier på den måde. En god og flot gave fortæller, den ansatte er værdsat og fortæller at arbejdspladsen er et godt sted, der tager sig af sine medarbejdere. Dermed er gaven meget mere end bare en ting, det er et redskab, som italesætter hele firmaets påskønnelse.

Husk derfor at finde en ordentlig gave – og start gerne jagten allerede i dag, så du er klar til december måned og kan sende dine medarbejdere på ferie med et stort julesmil.

Relateret Artikler

Sådan gør du din grillaften dét bedre end sidste gang

Sådan gør du din grillaften dét bedre end sidste gang

Det er ingen hemmelighed, at de fleste danskere nyder en god grillaften hen på sommeren. Stemningen, vejret, hyggen og ikke mindst maden, er noget, som vi kan se tilbage på, og virkelig huske som et godt minde. Men måske er du klar til, at din grillaften bliver endnu...

Oplev fordelene ved virtuel ølsmagning

Oplev fordelene ved virtuel ølsmagning

Uanset om du er en håndværk øl entusiast, en professionel brygger, eller bare nysgerrig om hvad al den hype er omkring virtuel ølsmagning, er du kommet til det rigtige sted. I dette indlæg vil vi dække hvad virtuel ølsmagning er, hvad du kan bruge det til, hvordan det...

Derfor skal I investere i en frokostordning på jeres arbejde

Derfor skal I investere i en frokostordning på jeres arbejde

Vi gør det alle sammen hver evig eneste dag. Vi spiser frokost og mange af os medbringer også vores egen madpakke på arbejde. Dette er dog ikke nødvendigt, for med en frokostordning på arbejdet, skal du ikke sørge for at huske din egen madpakke hver evig eneste dag....