Har du styr på årets firmajulegave?

18. august 2021

Sponseret indlæg

Når december måneder meler sin ankomst, sker der noget specielt for mange ansatte. De rammes af ”julefeberen”. Heldigvis går dette sjældent ud over statistikken for sygemeldinger, da der er tale om et positivt fænomen.

De ansatte glæder sig til at gå på juleferie og skulle tilbringe mange hyggestunder sammen med familien. Her skal familien dyrkes og der skal være nærhed. Men hvordan ser det egentligt ud med familiemetaforen for arbejdspladsen? Og har I styr på jeres firmajulegaver 2021, der skal sikre en bedre relation mellem den enkelte medarbejder og arbejdspladsen?

Derfor er firmajulegaven så vigtig!

Firmajulegaven er ikke ”bare” en gave. Den er i lige så høj grad et symbol. Gaven er nemlig en måde at sige tak på til den enkelte ansatte. Det betyder samtidig, at en god gave er en ordentlig tak, mens en ikke god gave er en uheldig kommunikationsform, der kan få den ansatte til at stille spørgsmålstegn ved, om de ansattes indsats virkelig ikke har været mere værd, om firmaet mon er i problemer eller en helt anden ting, som firmaet ikke har interesse i skal tænkes.

En god firmajulegave vil dog blive påskønnet af den ansatte. Den vil kommunikere, at firmaet sætter pris på det arbejde, som den ansatte har leveret igennem året. Særligt når der er tale om en flot gave.

I virkeligheden er det lidt påfugle-effekten, hvor de flotte gaver er med til at tiltrække en bestemt holdning og et bestemt perspektiv på den måde, en virksomhed er. Det er positivt, da man kan kommunikere bestemte værdier på den måde. En god og flot gave fortæller, den ansatte er værdsat og fortæller at arbejdspladsen er et godt sted, der tager sig af sine medarbejdere. Dermed er gaven meget mere end bare en ting, det er et redskab, som italesætter hele firmaets påskønnelse.

Husk derfor at finde en ordentlig gave – og start gerne jagten allerede i dag, så du er klar til december måned og kan sende dine medarbejdere på ferie med et stort julesmil.

Relateret Artikler

Sjove aktiviteter for hele familien

Sjove aktiviteter for hele familien

Sommeren er en skøn tid, som man kan fylde med sjove aktiviteter sammen med familien. Så snart børnene får sommerferie, er det bare med at komme i gang med familiekvalitetstiden. Man kan planlægge sjove ture og prøve nye ting af. Læs med her og få lidt inspiration til...

3 gode gaveidéer til kæresten

3 gode gaveidéer til kæresten

Er du i tvivl om, hvad du skal købe til din kæreste op til deres fødselsdag eller jeres årsdag? Nogle mennesker er bare svære at give gaver til, særligt hvis de har alt, de kunne mangle, og ikke ønsker sig noget. Læs med her og få inspiration til tre forskellige slags...

Derfor er lydbøger populære som aldrig før

Derfor er lydbøger populære som aldrig før

Der er sket noget igennem de seneste år. Måske har du også lagt mærke til det. For lydbøger er blevet mere og mere populære. Der er efterhånden længere og længere imellem dem, der endnu ikke har lyttet til lydbøger. Og det er der altså god grund til. Det er mere...