Hedenhus gør det nemt for dig at finde arganolie og rosmarinolie til dine hudplejeprodukter

Hedenhus kan nemt blive din foretrukne forhandler af økologiske råvarer og bæredygtige løsninger. De mange bæredygtige alternativer til hverdagsprodukter, der forhandles hos Hedenhus, dækker nemlig en lang række behov, sådan at du kan skabe nye og grønnere forbrugsmønstre så let som en leg. Læs videre her, hvis du er interesseret i økologiske og æteriske olier, der kan bruges i forbindelse med gør-det-selv-hudpleje.

Arganolie har gode, fugtgivende egenskaber

Udvalget af økologiske flydende olier på www.hedenhus.dk er perfekt til brug i hjemmelavede hudplejeprodukter. En af de mest uundværlige olier til netop dette er uden tvivl arganolie. Arganolie fra Hedenhus produceret ved en 100 % ren koldpresning af økologiske nødder fra Argan-træet. Netop arganolie er kendt for sin høje koncentration af essentielle fedtsyrer, oliesyrer og linolsyre. Disse syrer bevirker en ekstrem evne til at fugtiggøre, hvilket gør arganolie til en uundværlig del af enhver opskrift på hud- eller hårpleje. Oliens evne til at blødgøre gør den specielt velegnet til tør og dehydreret hud og hår med de samme problemer. Arganolie går nemlig ind og både genopretter, regenererer og omstrukturerer, hvilket i sidste ende fugter. Du kan derfor nemt bruge arganolie i forbindelse med opskrifter på sæber, cremer og lotions, ligesom at olien også har gavnlig effekt på negle og hår.

Find også rosmarinolie på www.hedenhus.dk

Er du interesseret i gør-det-selv-hudpleje, bør du også gå på opdagelse i udvalget af æteriske olier. Forskellige æteriske olier besidder forskellige egenskaber, så her kan det også betale sig at sætte sig ind i deres respektive effekter. Rosmarinolie er for eksempel en olie, der kan bruges i forlængelse af enten aromaterapi eller som ingrediens i kosmetik. Rosmarinolie dufter ligesom den friskplukkede rosmarin-urt og har derfor en frisk, ren og urteagtig duft. Dette gør rosmarinolie til et produkt, der især egner sig til folk, som sætter pris på netop denne duftnuance. Du kan for eksempel blande en rosmarinolie op med en basisolie, der passer din hudtype og således nemt og hurtigt have lavet en fantastisk massageolie. Rosmarinolie er ligeledes brugbar i forlængelse af aromaterapi, hvor den har en effekt, der både renser og stimulerer blodcirkulation. Netop rosmarinolie er derfor anvendelig i mange sammenhænge, og olien er bare ét eksempel på en æterisk olie, der forhandles hos Hedenhus. Det store udvalg af æteriske olier består dog af mange flere olier, der alle hver især har sine egne fordele og lindrende egenskaber. Alle disse olier forhandles til yderst fordelagtige priser, da man hos Hedenhus ønsker at gøre hjemmelavet kosmetik tilgængeligt for alle og enhver.

Besøg derfor www.hedenhus.dk, hvis du vil vide mere om udvalget af både æteriske olier og de faste eller flydende olier, du kan blande dem op med.