Her kan du leje kraner

10. juni 2021

Sponseret indlæg

Nogle gange opstår der projekter, hvor det er rart at have en kran til rådighed. Det er naturligvis ikke hver dag, at det er aktuelt, men der kan opstå tilfælde, hvor du får brug for den ekstra løftekraft, for at få flyttet et element fra A til B. Det kunne f.eks. være, hvis du skulle have ført et færddigtlavet legehus ind i have eller hvis du skulle have monteret en skorsten højt oppe.

I disse tilfælde er der heldigvis hurtig og professionel hjælp at hende. Du kan nemlig ringe efter en mobilkran.

Derfor er mobilkranen en sikker vinder

En mobilkran er en fleksibel kran, der tilbyder en nem løsning til en god pris. Pris er naturligvis altid et relativt begreb, men med en mobilkran får du en række fordele, der netop holder prisen nede.

En af årsagerne til, at det er billigere at få hjælp fra en mobilkran kontra andre krantyper, skal findes i fleksibiliteten. Som du kan læse fra https://baskraner.dk/mobilkran/ tilbyder mobilkranen en effektiv løsning, da den må køre på offentlige veje og kan betjenes af kun en mand. Desuden er det let og hurtigt at stille kranen op, da den slår sine fødder uf på området og hernæst er klar til at udføre opgaven. Du kan med andre ord få kranen ud, have den klar på et spørgsmål om minutter og dernæst få klaret det løft, du har behov for. Hernæst pakker kranen sammen og kører hjem. Alt i alt er det en hurtig proces, der ikke findes tilsvarende inden for kranverden.

Sikkerheden er naturligvis i orden

Kan det være farligt at få sådan en kran ud i et beboet villaområde eller lignende og løse løfteopgaver? Er der far for, den kan tippe eller måske ligefrem tabe ting?

Nej. Der udregnes altid, om kranen kan klare løftet, ligesom der laves en sikkerhedsafstand og følges alle forskrifter. Kranen stabiliseres af fødder på alle sider og har en løftekapacitet, der gør, at der ikke vil være fare på færde. Desuden anvendes alle kroge, greb m.m. efter de nødvendige sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

Relateret Artikler

Sjove aktiviteter for hele familien

Sjove aktiviteter for hele familien

Sommeren er en skøn tid, som man kan fylde med sjove aktiviteter sammen med familien. Så snart børnene får sommerferie, er det bare med at komme i gang med familiekvalitetstiden. Man kan planlægge sjove ture og prøve nye ting af. Læs med her og få lidt inspiration til...

3 gode gaveidéer til kæresten

3 gode gaveidéer til kæresten

Er du i tvivl om, hvad du skal købe til din kæreste op til deres fødselsdag eller jeres årsdag? Nogle mennesker er bare svære at give gaver til, særligt hvis de har alt, de kunne mangle, og ikke ønsker sig noget. Læs med her og få inspiration til tre forskellige slags...

Derfor er lydbøger populære som aldrig før

Derfor er lydbøger populære som aldrig før

Der er sket noget igennem de seneste år. Måske har du også lagt mærke til det. For lydbøger er blevet mere og mere populære. Der er efterhånden længere og længere imellem dem, der endnu ikke har lyttet til lydbøger. Og det er der altså god grund til. Det er mere...