Her kan du leje kraner

Nogle gange opstår der projekter, hvor det er rart at have en kran til rådighed. Det er naturligvis ikke hver dag, at det er aktuelt, men der kan opstå tilfælde, hvor du får brug for den ekstra løftekraft, for at få flyttet et element fra A til B. Det kunne f.eks. være, hvis du skulle have ført et færddigtlavet legehus ind i have eller hvis du skulle have monteret en skorsten højt oppe.

I disse tilfælde er der heldigvis hurtig og professionel hjælp at hende. Du kan nemlig ringe efter en mobilkran.

Derfor er mobilkranen en sikker vinder

En mobilkran er en fleksibel kran, der tilbyder en nem løsning til en god pris. Pris er naturligvis altid et relativt begreb, men med en mobilkran får du en række fordele, der netop holder prisen nede.

En af årsagerne til, at det er billigere at få hjælp fra en mobilkran kontra andre krantyper, skal findes i fleksibiliteten. Som du kan læse fra https://baskraner.dk/mobilkran/ tilbyder mobilkranen en effektiv løsning, da den må køre på offentlige veje og kan betjenes af kun en mand. Desuden er det let og hurtigt at stille kranen op, da den slår sine fødder uf på området og hernæst er klar til at udføre opgaven. Du kan med andre ord få kranen ud, have den klar på et spørgsmål om minutter og dernæst få klaret det løft, du har behov for. Hernæst pakker kranen sammen og kører hjem. Alt i alt er det en hurtig proces, der ikke findes tilsvarende inden for kranverden.

Sikkerheden er naturligvis i orden

Kan det være farligt at få sådan en kran ud i et beboet villaområde eller lignende og løse løfteopgaver? Er der far for, den kan tippe eller måske ligefrem tabe ting?

Nej. Der udregnes altid, om kranen kan klare løftet, ligesom der laves en sikkerhedsafstand og følges alle forskrifter. Kranen stabiliseres af fødder på alle sider og har en løftekapacitet, der gør, at der ikke vil være fare på færde. Desuden anvendes alle kroge, greb m.m. efter de nødvendige sikkerhedsmæssige foranstaltninger.