Herretøj til jobbet

Mange erhverv er fysisk krævende og behøver derfor en passede uniform eller arbejdstøj, som kan klare mosten. Du kan med fordel finde kvalitets arbejdstøj på nettet. Læs med her hvis du mangler lidt inspiration.

Klædt på til dagens opgaver

Hver enkelte arbejdsplads har visse regler for, hvilket tøj man må iføre sig, når man arbejder. Arbejder man i køkken, hjemmeplejen eller på en klinik, kan der være særlige regler, der af hygiejnemæssige årsager bør overholdes til punkt og prikke. Undersøg retningslinjerne på din arbejdsplads inden du køber noget nyt tøj til jobbet. Derefter skal du finde ud af, hvilke funktioner arbejdstøjet gerne skal have. Er arbejdet meget fysisk, er det vigtigt, at tøjet er fleksibelt og giver fri bevægelighed. Det skal også gerne være lavet af et materiale, der ikke er for varmt, og som sidder behageligt på kroppen. Arbejdstøj til mænd har nogle gange en lidt anden pasform end arbejdstøj til kvinder, så find den rette størrelse og model der passer til din krop.

Sikkert og behageligt fodtøj

Man får ofte gået mange skridt i løbet af en arbejdsdag, hvis man har et stående eller fysisk krævende arbejde. Det er derfor enormt vigtigt, at man passer godt på sine fødder. Start med at finde et par gode arbejdssokker i den rette tykkelse og længde. Alt efter hvordan temperaturen er på din arbejdsplads, kan det være rart med et par uldsokker. Arbejdsstrømper er til for at give dine fødder støtte, være åndbare og mere slidsikre end helt almindelige strømper. De er derfor en fantastisk tilføjelse til arbejdsuniformen. Fodtøjet skal selvfølgelig også være helt i top, og du kan finde sko eller træsko på nettet, som tilbyder den helt rette støtte til den lange arbejdsdag. Nogle arbejdssko kræver en bestemt tykkelse, hvis de skal beskytte fødderne fra tunge genstande eller slag. Forkæl dig selv med det rette udstyr.