Hold en uforglemmelig blå mandag

Står du og din klasse til at blive konfirmeret næste år, og ønsker jer en uforglemmelig blå mandag? Så kan I sørge for at lave et fedt program fyldt med diverse aktiviteter i løbet af dagen. Programmet kan både byde på restaurantbesøg, lasergame, shopping og så videre. Kun fantasien sætter grænser, for at udforme jeres blå mandag program. En idé kunne være at holde et stop hos Kongelunden, som byder på en rækkevis af forskellige aktiviteter i kan vælge imellem. Men jeg vil gerne byde jer velkommen til Blå Mandag i Kongelunden, hvor der kan garanteres en uforglemmelig dag!

Konkurrér med hinanden

Det er altid sjovt med lidt konkurrence. Hos Kongelunden kan I prøve forskellige forlystelser, som henvender sig til alle der er med i klassen. Det kræver stor koncentration og en god balance at prøve forlystelserne. I kan for eksempel kaste jer ud i den klassiske ’Wipe out’ forlystelse, hvor I skal hoppe over en bom uden at blive ramt af den. Den sidste der står tilbage på platformen vinder. Det er i den grad en aktivitet der får pulsen og humøret op. I kan også prøve den gode gammeldags balance-bom, hvor I skal gå over på den anden side uden at falde af den. Det kræver en god balance, men giv den et skud. Udover forlystelserne, kan i prøve det populære lasergame – hvor I kan inddele jer på to hold, og udleve jeres indre actionfyldte drøm sammen i klassen.

Alle kan være med

Uanset fysik og motorik kan i alle være med. Der er seks forskellige forlystelser af vælge imellem i Kongelunden. Det kan være underholdende aktivitet at lave midt på dagen, så I er klar til at få et godt måltid bagefter når energien er brugt op. Så find jeres indre kampgejst frem, og tag et smut forbi Kongelunden!