Hold styr på din PH buffer

10. februar 2023

Sponseret indlæg

Hvis du af og til foretager vandanalyse i dit laboratorie, så er der heller ingen tvivl om, at du vil komme til at bruge PH buffer. For det er nemlig en helt central af netop denne form for analyse. Det er bare vigtigt, at du bruger den rigtige, når du foretager denne form for forsøg. For ellers vil du ikke kunne ende med præcise og pålidelige resultater. Og for at sikre, at du aldrig får fat i det forkerte, kan det betale sig at eksperimentere lidt med, hvordan du bedst muligt holder styr på dine ting.

Hold øje med farven

Som regel har forskellige former for PH buffer forskellige farver. Det gør det derfor nemt at holde øje med, hvilken værdi hver af dem har.

Det er dog ikke sikkert, at farverne hjælper dig. I så fald kan du lave mærkater til hver flaske.

Derudover kan det være en idé at opbevare dem samlet. Sådan ved du altid, hvor du skal finde det. Men vigtigere end det bliver det også nemmere at skelne mellem de forskellige produkter, når du har travlt.

Hold styr på beholdningen

Det kan desuden ofte være en god idé at holde lidt øje med din beholdning. På den måde kan du nemlig se, hvornår det er på tide at få købt noget nyt ind, så du ikke når at løbe tør.

Da du formentlig har mange forskellige redskaber og præparater i dit laboratorie, vil det muligvis være en hjælp for dig at holde et separat regnskab over, hvad du rent faktisk har. Når du bemærker, at beholdningen er ved at svinde, kan du notere det.

Når du så kan se, at beholdningen er lav på flere af dine ting, kan du med fordel købe det ind samlet. Sådan kan du ofte gøre det billigere og samtidig nemmere for dig selv at undgå at løbe tør.

Relateret Artikler

Skal din bil snart have et serviceeftersyn?

Skal din bil snart have et serviceeftersyn?

Når det kommer til at holde bilen i god stand, er et regelmæssigt serviceeftersyn afgørende. Det er en måde, hvorpå du kan identificere problemer, inden de bliver alvorlige, og det kan endda forlænge levetiden på din bil. Der er to typer serviceeftersyn - et stort...

Skal AutoTask lave din WordPress hjemmeside

Skal AutoTask lave din WordPress hjemmeside

At lave en hjemmeside behøver ikke at være dyrt eller kompliceret. Hvis du har hørt om "WordPress hjemmesider" og spekulerer på, om det er en god idé til en billig hjemmeside, så er du kommet til det rette sted. Lad os snakke om, hvordan du kan lave en flot og billig...

Solceller til erhvervsbygninger

Solceller til erhvervsbygninger

En solcelle er en bæredygtig og økonomisk løsning til erhverv, der ønsker at reducere deres energiomkostninger og samtidig bidrage til et grønnere miljø. Solceller omdanner solens stråler til elektricitet, og kan installeres i både små og store skalaer. Hvordan...