Hos Dyrlægens Gård får du Kalm til dit dyr

Bag Dyrlægens Gård står et par passionerede dyreelskere. Ulla Bech Qvist, som er uddannet dyrlæge, og Jonas Qvist, der er uddannet fra CBS, har slået pjalterne sammen for at kunne tilbyde dig kvalitetsfoder og receptfrie produkter til dit kæledyr. Hos dem er du sikret kvalitetsfoder og kosttilskud som Kalm og Arthroflex Omega. Henholdsvis ængstelse og gængse sygdomme hos hunde som ledsmerter og gigt kan modarbejdes med disse produkter. Se mere på www.dyrlaegensgaard.dk, eller læs videre herunder.

Berolig dit kæledyr med Kalm fra Dyrlægens Gård

I Dyrlægens Gård finder du en kombineret smådyrsklinik og webshop, hvorfra de sælger fodertilskud til eksempelvis hunde og katte. En af disse er Kalm, og som navnet antyder (”calm”), er det et tilskud, der udviklet til at berolige kæledyr. Kalm er særdeles velegnet til at give hunden eller katten nytårsaften eksempelvis. Står du over for den første nytårsaften med kæledyr, bør du vide, at dyr kan blive utroligt utrygge ved de høje knald fra raketterne og fyrværkeriet. Angsten kan man lette med produkter fra Kalm, hvis man giver det en time eller to forinden den angstprovokerende begivenhed. Indimellem finder man en hund eller kat, som er usædvanligt ængstelig. Er det tilfældet for dit kæledyr, er det også oplagt med fodertilskud fra Kalm. Det kan nemlig anvendes dagligt. I det finder man det naturlige stof L-tryptophan, som har en afslappende effekt på dyret. Da de er baseret på dette stof, skal du ikke være bange for bivirkninger forbundet med produkter fra Kalm eller skadelige tilsatte kemikalier.

Brug Arthroflex Omega mod ledsmerter og gigt

Derudover finder du Arthroflex Omega hos Dyrlægens Gård. Et aktivt liv er det eneste værdige liv for et dyr, og derfor er det altafgørende, at eksempelvis hundes lemmer er sunde og friske. Arthroflex Omega bruges til at modvirke ledsmerter og gigt i dyr. Det kan gives med foder eller direkte i hundens mund. Du vil opleve at, din hund får effektiv støtte til sin aldrende krop. I produkterne fra Arthroflex Omega finder du eksempelvis omega-3-fedtsyrer og collagen II. Begge disse modarbejder inflammation i leddene. Hvis du vil undersøge resten af ingredienserne, kan du med fordel besøge www.dyrlaegensgaard.dk. Her kan du også læse mere om doseringen af Arthroflex Omega, som afhænger af blandt andet dyrets legemsvægt. Er du i tvivl om præcis, hvordan og hvorledes det skal doseres, eller om du skal bruge Kalm, Arthroflex Omega eller noget andet, kan du altid kontakte ildsjælene bag Dyrlægens Gård. De vil gøre alt, de kan for at hjælpe dig og dit kæledyr.