Husqvarna robotplæneklipper – til dig der hader at slå græs

Er du også typen, der hader at slå græs? Kunne du godt tænke dig en nemmere løsning end den gammeldags fysiske løsning? Så bør du måske anskaffe dig en Husqvarna robotplæneklipper.

Husqvarna Automower er nemlig verdensførende indenfor robotplæneklippere, og den helt perfekt løsning, hvis du ønsker at slippe for at slå græsset selv. Hvis du er træt af at skubbe en tung græsslåmaskine rundt i haven, og du mangler tid til andre ting, så bliver en Husqvarna robotplæneklipper din bedste ven. Du behøver ikke engang flytte en finger, da din robotplæneklipper passer din græsplæne for dig. Du skal ikke længere bekymre dig om, om græsset er for højt, da din effektive Husqvarna robotplæneklipper klarer arbejdet for dig. En sådan maskine er både intelligent, driftsikker og yderst nabovenlig. Den klarer også komplekse haver uanset terræn, samt smalle passager og stigninger op til 70%. En Husqvarna robotplæneklipper vil endda også kunne køre om natten uden at genere dig eller dine naboer. Det meget lave lydniveau på 58 db(A) gør, at du knap nok bemærker den, når den klare det hårde arbejde for dig. Du behøver heller ikke bekymre dig om afklippet græs. En robotplæneklipper klipper græsset så fint, at du ikke behøver samle det ind. Den kører selv hen til ladestationen, når den har behov for det og fortsætter arbejdet, når den er fuldt opladt.

Hvis dette lyder som lige præcis det, du er på udkig efter, så finder du her di Husqvarna robotplæneklipper.

Stort udvalg af Husqvarna robotplæneklipper

Udvalget af Husqvarna robotplæneklipper er stort, hvilket indeholder en masse forskellige modeller, alt efter størrelsen på haven og selvfølgelig behovet for diverse funktioner. Du finder bl.a. Automower 310, som er effektiv til større og mere komplekse græsarealer. Den er velegnet til områder op til 1000 m2, og så har den et intuitivt menusystem med mulighed for personlige instillinger, således at du kan bestemme hvor og hvornår, maskinen skal klippe. Du finder også den populære 105, som egner sig bedst til mindre arealer op til 600 m2.

Udvalget spænder bredt, og det er vigtigt, at du finder lige præcis den Husqvarna robotplæneklipper, som passer til lige præcis dine behov og krav.