Hvad gør du, når du skal bruge en business controller midlertidigt?

24. februar 2022

Sponseret indlæg

En business controller håndterer opgaver indenfor driftsøkonomi og firmaets udvikling og målsætning. En professionel og kyndig business controller kan derfor skabe fremgang indenfor områder som budgetopfølgning, lønsomhedsanalyser, profit strategier og meget mere. 

Det kan have en altafgørende betydning for et firma, at have en erfaren business controller indenfor dørene, da der typisk er mange – delvist synlige og usynlige – facetter i virksomhedens driftsøkonomi, hvor der kan hentes både store besparelser og fortjenester, når man ved, hvad man skal kigge efter. 

Og netop her, kan en business controller være det redskab, der er allerbedst egnet til at udpege netop disse muligheder. Men betyder det, at man skal fastansætte en ny til firmaet på permanent basis? Nej, så kompliceret behøver det slet ikke at være, at få fingrene fat i ekspertisen. 

Du behøver ikke at ansætte en business controller for at få fat i ekspertisen

Selvom en business controller ikke er noget alle firmaer har blandt sine fastansatte – eller har mulighed eller størrelse for at få ansat – så betyder det ikke, at man ikke har mulighed for at hente noget af denne erfaring. Noget så enkelt som interim management gør det nemlig til en mulighed for alle typer firmaer, at få ekspert ledelsesprofiler til sit firma. 

Interim management eller en interim løsning betyder, at firmaer kan få kompetente professionelle indenfor firmaets fire vægge, uden at de behøver at lede efter, udvælge og ansætte en kandidat på permanent basis. 

Interim management er løsningen, der giver dit firma fantastiske midlertidige muligheder

Har du eksempelvis brug for en business controller, der kan gøre netop dit firma mere skarp som konkurrent, så lever vi nemlig i en verden i dag, hvor det er muligt at få den hjælp på så midlertidig en basis man har lyst til. 

En interim manager kan hurtigt og nemt findes blandt konsulenthuse som Resources.dk i det øjeblik dit firma har brug for det. Og for den tid, hvor dit firma har brug for det, samt til den problemløsning firmaet står overfor. 

Interim management betyder, at du ikke selv skal finde en person til fastansættelse i dit firma, men i stedet blot kontakter et konsulenthus, der har et sortiment af kyndige professionelle du kan anvende i dit firma på midlertidig basis. For mange firmaer er denne fleksible løsning en nødvendig og tiltrængt gave, der giver plads til uanede nye muligheder.

Pludseligt er det nemmere at tilknytte en kyndig professionel, som business controller, når man har brug for en ekstra ansat til økonomiafdelingen eller andre funktioner. Når firmaet oplever akut sygdom eller langtidssygemelding eller når det er nødvendigt at opsige en ansat med kort varsel. Så er interim management løsningen tilgængelig på den enkle og nemme måde for firmaets overlevelse og trivsel. 

Relateret Artikler

Sjove aktiviteter for hele familien

Sjove aktiviteter for hele familien

Sommeren er en skøn tid, som man kan fylde med sjove aktiviteter sammen med familien. Så snart børnene får sommerferie, er det bare med at komme i gang med familiekvalitetstiden. Man kan planlægge sjove ture og prøve nye ting af. Læs med her og få lidt inspiration til...

3 gode gaveidéer til kæresten

3 gode gaveidéer til kæresten

Er du i tvivl om, hvad du skal købe til din kæreste op til deres fødselsdag eller jeres årsdag? Nogle mennesker er bare svære at give gaver til, særligt hvis de har alt, de kunne mangle, og ikke ønsker sig noget. Læs med her og få inspiration til tre forskellige slags...

Derfor er lydbøger populære som aldrig før

Derfor er lydbøger populære som aldrig før

Der er sket noget igennem de seneste år. Måske har du også lagt mærke til det. For lydbøger er blevet mere og mere populære. Der er efterhånden længere og længere imellem dem, der endnu ikke har lyttet til lydbøger. Og det er der altså god grund til. Det er mere...