Hvad gør du, når du skal bruge en business controller midlertidigt?

24. februar 2022

Sponseret indlæg

En business controller håndterer opgaver indenfor driftsøkonomi og firmaets udvikling og målsætning. En professionel og kyndig business controller kan derfor skabe fremgang indenfor områder som budgetopfølgning, lønsomhedsanalyser, profit strategier og meget mere. 

Det kan have en altafgørende betydning for et firma, at have en erfaren business controller indenfor dørene, da der typisk er mange – delvist synlige og usynlige – facetter i virksomhedens driftsøkonomi, hvor der kan hentes både store besparelser og fortjenester, når man ved, hvad man skal kigge efter. 

Og netop her, kan en business controller være det redskab, der er allerbedst egnet til at udpege netop disse muligheder. Men betyder det, at man skal fastansætte en ny til firmaet på permanent basis? Nej, så kompliceret behøver det slet ikke at være, at få fingrene fat i ekspertisen. 

Du behøver ikke at ansætte en business controller for at få fat i ekspertisen

Selvom en business controller ikke er noget alle firmaer har blandt sine fastansatte – eller har mulighed eller størrelse for at få ansat – så betyder det ikke, at man ikke har mulighed for at hente noget af denne erfaring. Noget så enkelt som interim management gør det nemlig til en mulighed for alle typer firmaer, at få ekspert ledelsesprofiler til sit firma. 

Interim management eller en interim løsning betyder, at firmaer kan få kompetente professionelle indenfor firmaets fire vægge, uden at de behøver at lede efter, udvælge og ansætte en kandidat på permanent basis. 

Interim management er løsningen, der giver dit firma fantastiske midlertidige muligheder

Har du eksempelvis brug for en business controller, der kan gøre netop dit firma mere skarp som konkurrent, så lever vi nemlig i en verden i dag, hvor det er muligt at få den hjælp på så midlertidig en basis man har lyst til. 

En interim manager kan hurtigt og nemt findes blandt konsulenthuse som Resources.dk i det øjeblik dit firma har brug for det. Og for den tid, hvor dit firma har brug for det, samt til den problemløsning firmaet står overfor. 

Interim management betyder, at du ikke selv skal finde en person til fastansættelse i dit firma, men i stedet blot kontakter et konsulenthus, der har et sortiment af kyndige professionelle du kan anvende i dit firma på midlertidig basis. For mange firmaer er denne fleksible løsning en nødvendig og tiltrængt gave, der giver plads til uanede nye muligheder.

Pludseligt er det nemmere at tilknytte en kyndig professionel, som business controller, når man har brug for en ekstra ansat til økonomiafdelingen eller andre funktioner. Når firmaet oplever akut sygdom eller langtidssygemelding eller når det er nødvendigt at opsige en ansat med kort varsel. Så er interim management løsningen tilgængelig på den enkle og nemme måde for firmaets overlevelse og trivsel. 

Relateret Artikler

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Busser Silkeborg er en god måde at komme rundt i byen på. De er rene og komfortable og har moderne faciliteter som f.eks. WiFi, stikkontakter og aircondition. Busserne giver også nem adgang til alle seværdigheder og attraktioner i denne charmerende danske by. Uanset...

Biker boots har det hele

Biker boots har det hele

Biker boots er designet til at give den bedste beskyttelse og komfort til dem, der kører på motorcykel. Biker boots findes i mange forskellige stilarter, lige fra klassiske snørestøvler til højtsiddende modeller med spænder eller lynlåse. Bikerstøvler er typisk...

Eksperimenter med frækt undertøj i soveværelset

Eksperimenter med frækt undertøj i soveværelset

Frækt undertøj er den perfekte måde at krydre dit sexliv på og udforske dine frække lyster. Dette voksenlegetøj findes i mange forskellige stilarter, lige fra sexede blonde-strengs og g-strenge til frække seler og bondageudstyr. Uanset om du leder efter noget, der er...