Hvornår er flexleasing den bedste løsning?

Når du først har besluttet dig for at anskaffe en bil, er der ofte en masse spørgsmål der tumler rundt i hovedet på en. Og en af de helt store er, i mange tilfælde spørgsmålet om, hvordan man egentlig skal finansiere sin nye bil i første omgang. Og der er mange forskellige måder at gøre det på. Flexleasing er blot en af mange muligheder, men hvornår det, det rigtige at vælge?

Derfor bør du overveje flexleasing

Der kan være mange årsager til at vælge lige netop denne her form for leasing. Det er ofte en løsning man vælger, når man har en hang til lidt dyrere og nyere biler. Det skyldes at man ved flexleasing ofte ikke betaler alle afgifter og man hurtigere kan formidle sin bil videre og derved mindske tab. Hvis du er nysgerrig på, om det er noget for dig, kan du undersøge flexleasing hos Global Car Leasing og blive endnu klogere på emnet.

Er flexleasing det rigtige for mig?

Foruden at have en hang til luksusbiler, er der også en række andre fordele ved at vælge flexleasing, når du skal have en ny bil. En anden stor fordel er, at du også har mulighed for kun at betale for selve bilen når den rent faktisk bliver brugt og er registeret til at køre på de danske veje.

Hvis du kan takke ja til nogle af de her punkter, er flexleasing måske det rigtige for dig.

  • Elsker nye biler
  • Vil gerne kunne skifte model ofte
  • Har ikke brug for en bil hver eneste dag.

Flexleasing kan altså være en god løsning for dig der vil have en bil, som normalt ligger uden for dit rådighedsbeløb, men kan også være en løsning hvis man har brug for en bil en ind imellem. For eksempel hvis du kun kører til arbejde et par gange ugentlig.