Hyg omkring en terrassepejs fra Thy-metal

12. december 2022

Sponseret indlæg

Invitér vennerne til hygge ved terrassepejsen, og nyd synet af ilden og dine planter, for du skal ikke vande så tit med en kapillærkasse ‒ og en kapillærkasse skjuler fra Thy-metal. Vælg mellem 2 standardstørrelser til din terrassepejs, eller giv tegnestuen dine idéer til, hvordan pejsen skal se ud. En kapillærkasse kan indeholde meget vand og er egnet til planter, der skal vandes tit. De er ikke så pæne, så skjul dem med kapillærkasse skjulere. Få rentefri finansiering og hurtig levering, så du kan give en flot gave.

Giv din mand en terrassepejs fra Thy-metal i gave

Har du prøvet at give din mand sokker, øl og vin i gave? Så giv ham en terrassepejs i år. Den vil skabe glæde for jer, jeres børn og jeres venner i mange år fremover. Som standard kan du vælge mellem en stor og en lille terrassepejs, der begge har form som en slank pyramidestub med hul foran til ilden. Har du selv idéer til, hvordan din mands terrasseovn skal se ud, så kontakt virksomheden pr. telefon eller på deres hjemmeside, www.thy-metal.dk.

Deres terrassepejs er typisk lavet i galvaniseret eller cortenstål, og begge dele kan tåle det danske vejr. Farven på det galvaniserede stål kender du fra lygtepæle og udendørs gelændere, og cortenstål udvikler et rustrødt lag, som beskytter metallet.

Skal du give en terrassepejs i julegave, har virksomheden forståelse for, at du kan få behov for rentefri finansiering, og det har de styr på, så det løser I sammen.

Skjul kapillærkassen med en kapillærkasse skjuler

Skal du normalt vande dine udendørs potteplanter hver dag? Få dig en kapillærkasse, som kan indeholde store mængder vand. Desværre er kapillærkasser sjældent pæne, og derfor har virksomheden udviklet en kapillærkasse skjuler af stål, så du både kan få de bekvemme fordele fra kapillærkassen og samtidig bevare din smukke stil i haven.

Vælg én eller flere kapillærkasse skjulere i galvaniseret stål eller cortenstål. Og har du valgt en terrassepejs, vil det se flot ud, at du vælger samme materiale til kapillærkasse skjuleren. Du kan bruge de dejlige sommeraftener på at sidde ved pejsen og nyde en kølig drink i stedet for at rende rundt og vande.

Mange vælger at have flere potteplanter og har derfor brug for flere kapillærkasse skjulere. Har du også brug for mere end én, kan du igen få en rentefri finansieringsordning.

Vælg en terrassepejs som julegave til din mand, køb det antal kapillærkasse skjulere, du har brug for i dag, og få det hele leveret inden for 5 dage. Bestil det nu på www.thy-metal.dk.

Relateret Artikler

Skab smukke og holdbare trapper med trappetrin i beton

Skab smukke og holdbare trapper med trappetrin i beton

Trappetrin i beton er en fremragende løsning til at skabe smukke og holdbare trapper i forskellige udendørs miljøer såsom haver, terrasser og ved hoveddøre. Disse trappetrin er designet til at modstå vejrforholdenes påvirkninger og sikre sikkerhed og stabilitet i...

Træpiller til hjemmet – Alt du bør vide om dem

Træpiller til hjemmet – Alt du bør vide om dem

Træpiller er en populær og miljøvenlig måde at opvarme dit hjem på. Piller af træ er små cylindriske piller lavet af tørv eller træaffald, og de er en praktisk og ren energikilde. Men med så mange forskellige træpiller på markedet kan det være svært at vælge den...

Få mørklægningsgardiner i høj kvalitet hos Gardinfabrikken.com

Få mørklægningsgardiner i høj kvalitet hos Gardinfabrikken.com

Mørklægningsgardiner er typisk nogle, som du har brug for i soveværelset. Hvis du har brug for at sove lidt længere om morgenen, efter solen er stået op, kan sollys være meget forstyrrende for søvnen. I dette tilfælde vil mørklægning give dig en større frihed til at...