Hyr er erfaren elektriker i København

Udskiftning af en pære er ikke noget, du skal ringe til en elektriker for, men har du store problemer med strømmen, så skal du ikke selv reparere fejlen, med mindre at det kun er tale om en sikring som skal udskiftes. Ved et akut problem med el skal du kontakte en elektriker som tilbyder akut el-service i stedet for; https://www.nyelinstallation.dk/ for at få hjælp. Ny Elinstallation kan hjælpe dig med det meste, der har med el at gøre. De tilbyder elektriker akut, installationer og reparationer. Skal du bygge nyt hus eller renovere og ombygge om derhjemme, skal du også have hjælp til etablering af el så kaldet byggestrøm. El-installationer er nemlig ikke noget, en privatperson må arbejde med.

Uddannede elektrikere

Ny Elinstallation tilbyder el-service af uddannede elektrikere, der ved, hvad de laver. Dette er utrolig vigtigt, når man arbejder med el. Mange gange har defekte og ødelagte kabler og forkert installerede elinstallationer ført til store skader på huse. I værste fald kan ledninger af dårlig stand starte en brand og brænde hele huset ned. Det kan også være skadeligt for dem, der rent faktisk laver el-arbejde, hvis man ikke er forsigtig. Den mindste fejl kan medføre, at du får alvorligt elektrisk stød. Derfor er det meget vigtigt at have den rigtige uddannelse, og at man ved, hvad man laver, når man håndterer el. Det er ikke kun nok at være uddannet elektriker for at arbejde med det, men du skal også have en særlig autorisation, der giver dig mulighed for at udføre dette job.

Løbende uddannelse

Ny Elinstallation og deres elektrikersvende bliver løbende uddannet i takt med at elinstallationer udvikles. Alle nye ting inden for el og sikkerhed, de har brug for viden om, får de løbende, når de går på nye kurser osv. At være uddannet og faglært, men stadig ikke vide, hvordan man håndterer ny teknologi, er ikke til gavn for en elektrikers kunde. Derfor kan du føle dig sikker på, at medarbejderne er veluddannede, når du vælger at bruge hjælp til ydelser hos Ny Elinstallation. Det kan også være godt at vide at Ny Elinstallation også samarbejde med en lokal låsesmed København, og det er f.eks. til gavn for kunder som ønsker nye moderne adgangskontrol systemer, hvor elektronisk adgangskontrol og mekanisk adgangskontrol går op i en større enhed.