Indretning af et cateringkøkken
At indrette et cateringkøkken kræver grundig planlægning og større beslutninger for at skabe et effektivt arbejdsmiljø i køkkenet. Du vil her præsenteres for forskellige overvejelser og råd, du kan bringe i spil, når du skal indrette og vælge udstyr.
Funktionalitet i fokus
CateringProjekt – specialer i indretning af storkøkken kan være en længere proces, men
det første skridt er at tænke på køkkenets funktionalitet. Hvor kommer arbejdsprocesserne primært til at foregå? Her skal der være god plads til at de ansatte hurtigt kan bevæge sig, idet der ofte er fart på i et cateringkøkken. Du kan have øje for personalets arbejdsrutiner og placere udstyr og redskaber, så de er let tilgængelige at kunne gribe ved hånden.
Kvalitetsudstyr til køkkenet
Når i har med catering at gøre, er det vigtigt at udstyret er i orden. Det går ikke at knivene er sløve, og maden sidder fast i pander. Du kan derfor nøje udvælge udstyret med fokus på kvalitet, da det gerne skal være holdbart og effektivt udstyr. CateringProjekt – specialer i indretning af storkøkken kan hjælpe dig med at vælge de rigtige maskiner og apparater til din produktion og skabe en god rumindretning. Med de rette beslutninger i forhold til indretning og udstyr kan du skabe et effektivt køkken, der øger produktiviteten. Det skaber bedre arbejdsvilkår for de ansatte og gør det til en federe arbejdsplads.
Hygiejne og opbevaring
Hygiejne og opbevaring er særdeles vigtigt i et industrielt køkken. Du bør derfor indtænke det i køkkendesignet, herunder at der skal være arbejdsflader, som er lette at rengøre, og at der er tilstrækkelig opbevaringsplads til ingredienser og mad, som er klar til at blive sendt ud til kunderne.
Med omhyggelig planlægning og muligvis eksperthjælp, såsom fra CateringProjekt – specialer i indretning af storkøkken, kan du skabe et effektivt og velfungerende cateringkøkken, der opfylder dine og køkkenpersonalets behov, og som opretholder en høj køkkenstandard.