Juicer test- Hvilken er bedst

Juicemaster Mads Bo har testet de 12 mest solgte saftpressere i Danmark. Udvalget af saftpressere er eksploderet de seneste år, og markedet er nærmest oversvømmet af forskellige modeller og typer. At vælge den rigtige kan være både forvirrende og overvældende. Og at vælge den helt rigtige juicer kan meget vel være en af de vigtigste investeringer, du nogensinde foretager for dit helbred. Hvis det lyder so noget for dig, så skynd dig ind på siden lige nu og find ud af, hvilken Juicer test, der er bedst. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Juicer test – Hvorfor skal man have en juicer?

En juicer udvinder kun saft fra frugt, grøntsager eller græs – intet andet! Det betyder, at alle de stoffer, der er indeholdt i den, bliver gjort direkte tilgængelige for vores krop uden at skulle igennem en ekstra fordøjelsesproces. Det er som at du trykker på turbo-boost-knappen på din krop. Juicing giver dig et øjeblikkeligt energiboost, hvilket er særligt nyttigt ved morgenmaden, eller når du har brug for et hurtigt skud af godhed. Og fordi juicepressere er ekstremt effektive, indeholder hver dråbe juice også store doser af sunde mineraler, herunder calcium, magnesium, kalium og jern. Juicere er gode til enhver form for kost – uanset om det er veganisme, raw foodisme eller kulhydratfattig kost – fordi de kun udvinder ren juice, der arbejder i harmoni med vores krops stofskifte i stedet for at give det en hård tid. Juicer mærker er begyndt at inkludere opskriftsbøger med deres juicere, så du kan blive inspireret af alle de forskellige ingredienser, du kan bruge til at lave velsmagende juicer.

Juicer test – Find den bedste juicer

Juicemaster Mads bo har testet de 12 bedst sælgende saftpressere på markedet – både masticerende og centrifugalpressere. Formålet med Juicer Juicemaster er at hjælpe dig med at finde den rigtige juicer til dig, derfor at du kan finde de udvalgt, der virkelig vil give din krop et boost. Nogle er bedre end andre, men alt dette afhænger af, hvilken slags juice du vil lave, og hvor mange penge du vil bruge. Skynd dig derfor ind på siden, hvis det lyder som noget for dig.