Klæd dit barn på til at være aktivt

Små børns hverdag består primært af to ting: børnehave/skole og fritid. Det lyder ikke kompliceret, men derimod nærmere sjovt og overkommeligt. Det er det i de fleste børns optik skam også, men det kan hurtigt vende, hvis der ikke er styr på udstyret til de aktiviteter, de elsker at dyrke i deres dyrebare fritid.

Gymnastiktøj til piger

Med ”udstyr” menes der i denne sammenhæng tøj til deres fritidsaktiviteter. Det er ganske selvsagt, at børn ikke skal dyrke sport af nogen form i det samme tøj, som de også bruger i skolen. Det skyldes, at tøj, man bruger i skolen eller børnehaven, ikke understøtter den samme grad af bevægelse, som sker under sportsudøvelse. Via dette link kan du finde gymnastiktøj til både drenge og piger: https://luxkidz.dk/721-gymnastiktoej. ”Gymnastiktøj” er et vidt begreb, som dækker over stort set alt idrætstøj for børn. Til din pige er det bl.a. de velkendte gymnastikdragter med skørter i bunden, for ingen pige med interesse for det skal snydes for at føle sig som en prinsesse – selv ikke til gymnastiktræningen. Er din pige ikke en af de mange, der går til gymnastik i sin fritid, eller gider hun bare ikke have en gymnastikdragt med skørt på, kan du i stedet give hende muligheden for en sportstop og/eller en t-shirt samt et par shorts eller løbebukser.

Gymnastiktøj til drenge

Piger og drenge bærer sjældent tøj med de samme pasformer. Drenge foretrækker ofte løsere siddende tøj end piger, selvom det selvfølgelig også kan forholde sig omvendt indimellem. Til din dreng, der dyrker enten gymnastik, fodbold eller en helt tredje sport, kan du købe et par løstsiddende gymnastikshorts. De shorts kan både bruges til at dyrke gymnastik og andre sportsgrene. Den løstsiddende pasform sikrer, at din søn ikke vil forhindres i at bevæge sig hurtigt og fleksibelt. Til shortsene passer enhver t-shirt udmærket.