Køb Damaskus knive og Damaskus knivsæt på sevenspoons.dk

SevenSpoons leverer håndlavede, dansk designede knive i høj kvalitet, der udvikles med fokus på funktionalitet, bæredygtighed og et godt håndværk. Se udvalget af de populære Damaskus knive og Damaskus knivsæt deres webshoppen.

Forkæl dig selv og dit køkken med en Damaskus kniv

SevenSpoon vil være de bedste på markedet inden for køkkenudstyr, og det ses tydeligt. På hjemmesiden finder du knive i topkvalitet – herunder den populære Damaskus kniv i stål. For dem, der går op i køkkenudstyr og sætter pris på det gode håndværk, så er en Damaskus kniv det helt rigtige valg. Damaskus kniven er opkaldt efter fremstillingsmetoden, Damaskus, hvor kniven smedes i flere hundrede lag stål, hvilket gør den hård. Det gør også, at Damaskus kniven kan knække, hvis man taber den på gulvet. Forhandleren rejser verden rundt for at lokalisere de bedste smede, der bruger højkvalitetsmaterialer, og det er dette samarbejde, der giver SevenSpoons knive en helt særlig status i feltet mellem dansk design og et traditionelt håndværk. Damaskus knivene er fremstillet af smede i Kashmir. Udvælgelsen og fremstillingen af knivene er en noget omfattende proces, der inkluderer alt fra danske designforslag, lokale arbejdstegninger og prøveknive, som fremsendes og godkendes i Danmark. Først når Damaskus knivene er testet grundigt i forhold til holdbarhed, rustfrihed, skarphed og vedligeholdelsesprocedurer, sættes de til salg på webshoppen. Dermed er du altid sikker på at få knive, der opfylder høje kvalitetskrav. Alle Damaskus knive er håndlavede, hvorfor hver enkelt Damaskus kniv er helt unik. Udover at være funktionel, er Damaskus knivene også lavet i de smukkeste design, som emmer af god kvalitet og et solidt håndværk.

Damaskus knivsæt – de eneste køkkenknive du har brug for

Et Damaskus knivsæt er ideelt til hjemmekokken såvel som Michelin-kokken. Her får du knive, der kan klare alle slags opgaver, og samtidig er du med til at støtte små, lokale smede verden rundt og dermed også støtte op omkring det traditionelle håndværk. Knivene i et Damaskus knivsæt er fremstillet i 365 lag Damaskus-stål, og de er alle sammen håndlavede. Et Damaskus knivsæt er en investering, som er det hele værd – knivene i et Damaskus knivsæt ligger perfekt i hånden og glider helt ubesværet hen over skærebrættet. I Damaskus knivsættet finder du nemlig de skarpeste knive, forhandleren tilbyder, hvilket gør dem optimale til brug ved præcisionsarbejde, herunder æstetisk skærearbejde og arbejde med kød, fisk eller grøntsager.

Når du bestiller Damaskus knive eller et Damaskus knivsæt fra www.sevenspoons.dk, får du gratis levering inden for 1-2 hverdage og fri returnering i hele 365 dage. Med et Damaskus knivsæt gør du madlavningen til en leg – selv i en travl hverdag. Klik dig ind på hjemmesiden og bestil allerede i dag!