Køb en hundehvalp

Selvom det kan virke fristende at købe en voksen hund, vil vi altid anbefale, at man køber en hundehvalp. Fordelen er, at hvalpen stifter bekendtskab med sin nye familie og bliver opdraget fra starten af. Dette gælder især for familier med børn. En anden fordel er, at en hundehvalp typisk har et længere liv end en voksen hund. Dette betyder, at I får glæde af hunden i mange år fremover. Hvis I allerede har et kæledyr, vil hundehvalpen også elske at lege med det. Køber I en hundehvalp fra os, kan I være sikker på, at den er sund og rask. Vi garanterer, at hvalpen er vaccineret og chippet, så I kan følge dens udvikling via internettet. Hvis der skulle opstå problemer undervejs, står vi altid til rådighed med professionel vejledning. Gå derfor ind og find jeres næste hundehvalp på Dyreportal. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Køb en hundehvalp og red et liv

Køber I en hundehvalp, bidrager I desuden til at redde et liv. Hvert år bliver mange tusinde hunde slået ihjel eller efterlades på gaden. Hvis I køber en af vores hundehvalpe, vil vi derfor sikre, at den bliver transporteret til et godt hjem. Køb en hundehvalp og gør en forskel! Vi ser frem til at byde jer velkommen som ny familie med vores smukke og kærlige hundehvalpe.

Hundehvalp – få hjælp, hvis det er nødvendigt

Dyreportal.dk er et dansk hundetræningssted, som tilbyder hvalpekurser, grundkurser, agility og rally-o for alle hundetyper. Vi glæder os til at se jer! Hundehvalp Køb en hundehvalp fra os, og I kan være sikker på, at den er sund og rask. Hvalpen vil blive vaccineret og chippet, så I kan følge dens udvikling via internettet. Hvis der skulle opstå problemer undervejs, står vi altid til rådighed med professionel vejledning. Hundehvalpen vil også blive transporteret til et godt hjem, hvis I ikke selv har plads til den. Hunde Køber I en hundehvalp, bidrager I desuden til at redde et liv. Hvert år bliver mange tusinde hunde slået ihjel eller efterlades på gaden. Hvis I køber en af vores hundehvalpe, vil vi derfor sikre, at den bliver transporteret til et godt hjem.