Køb yeni raki hos sprutgiganten.dk

Raki er det tyrkiske svar på græsk Ouzo og italiensk Sambucca. Derudover er det faktisk også Tyrkiets nationaldrik, og har du nogensinde været i Tyrkiet, har du sikkert allerede stødt på det. For det er faktisk sådan, at de i Tyrkiet drikker over 60 millioner liter Raki om året. Men er du ikke allerede stødt på det, og ønsker du at blive klogere? Så kan vi fortælle, at Raki er en stærk anisbaseret drik, og i Tyrkiet nydes det ofte sammen med måltider og snacks. Smagen minder ofte om Anis og Lakrids, og er det derfor smage, du er vild med, så vil du med garanti også elske Raki. Hos Sprutgiganten.dk er vi ret så vilde med Raki, og derfor har vi her på siden også samlet et spændende udvalg af det. Blandt udvalget finder du blandt andet Raki fra Tekirdag samt Raki fra Yeni, mens du faktisk også finder det grlske Ouzo fra 12 drinks – men lad os blive ved Raki’en. Det går nemlig under betegnelsen ’brændevin’, og det bliver fremstillet på druer og rosiner, mens det ligeledes er stærkt krydret med en gennemtrængende Anis smag.

 

Hvordan vælger jeg den rette Yeni Raki?

Hvis man er ny i Yeni Raki verden og aldrig har smagt det før. Så skal man vide at der nok aldrig er 2 Yeni Raki som smager ens. Alle er lavet på forskellige måder, og af netop den grund har de også hver deres unikke smag. Smagen bliver blandt andet bestemt af, hvilke druer der er anvendt under fremstillingen. Derudover spiller det også en rolle, hvor højt et sukkerindhold Raki’en har samt, hvad dens syrebalance er. Så hvis man er ny og det er første gang man skal smage en flaske Yeni Raki, så vil vi hos sprutgiganten.dk mene at vi har de helt rigtige klassiker til dig. Yeni Raki er nemlig nok den mest kendte og ligeledes bedst sælgende Raki. Og det gælder altså både i Tyrkiet samt i resten af verden. Det er således et sikkert valg, og den er helt klart et forsøg værd!

Nyd Yeni Raki med vand

Yeni Raki bliver oftest blandet med lige dele vand. Når vand og Yeni Raki blandes, skifter drikken fra gennemsigtig til hvid – derfor kaldes Yeni Raki med vand også løvemælk. Foruden at blande Yeni Rakimed vand er det også en tradition at drikke den med en anden passende separat drik. Har du mod på at prøve den tyrkiske nationale drik, så besøg sprutgiganten i dag og bestil din første flaske med hjem.