kom af med hovedpine med et par blåt lys briller

Bruger du meget af din tid foran skærmen i løbet af din dag? Om det er computeren, telefonen eller din Ipad? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. Et par blåt lys briller er perfekte til dig, der bruger flere timer af din dag på at kigge på en skærm. Elektroniske apparater udsender nemlig et blåt lys, og det blå lys er med til at påvirker din melatonin. Melatonin er med til at sikre at du får en stabil søvnrytme og det er derfor at det blå lys påvirker kvaliteten af din søvn. Da de fleste af os bruger flere timer foran skærmen er det meget vigtigt at blokere det blå lys, som man bliver udsat for. Et par blåt lys briller er med til at blokere op til 90% af det blå lys, der kommer fra skærmen. Køb derfor et par blåt lys briller og oplev en markant forbedring af din søvn.

Beskyt din øjne mod blåt lys med et par blåt lys briller

Vi danskere bruger i gennemsnit omkring 8 timer om dagen foran skærmen. Hvis vi ikke sidder foran computeren så er det vores telefoner vi sidder med. Det er utroligt mange timer om dagen din øjne kan tage skade. Beskyt derfor dine øjne med et par blåt lys briller. Dine øjne har selv et filter, som beskytter dig mod det blå lys, men det er ikke nok og det er her at et par briller vil være ekstrem praktiske. De sørger nemlig for at dine øjne bliver beskyttet dagen lang. Gå derfor ind i udvalget og få fat på et par stilet blåt lys briller.

Hvorfor anvende et par blåt lys briller?

mange af dem, som anvender et par blåt lys briller oplever hurtigt at deres søvn bliver forbedret. Der er også mange der oplever at de har færre hovedpiner og så får de mindre ondt i øjnene. Det er alt sammen ting, som er med til at gøre hverdagen foran skærmen meget nemmere og mere overskuelig. Udover det så får du også et par briller, som er helt vild stilet, så du også kan se smart ud på samme tid. Gå derfor ind i udvalget og få fat på et par blåt lys briller.