Lækre håndklæder fra SummerSand

19. juli 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Sommeren har for alvor ramt Danmark, og der er igen blevet brug for at kunne smyge sig ind i gode badehåndklæder, som dem der bliver produceret af SummerSand.

Her kan du købe fire forskellige farver af mærket SummerSand Towel. Du får håndklæderne til 229 kr. stykket i farverne Deep Blue, Grape Purple, Marble Sand og Ocean Green. Med til håndklæderne følger en lille rejsetaske lavet af 100% økologisk bomuld.

Innovativt design

SummerSand er eksponent for den måde, som moderne firmaer tænker bæredygtighed og genbrug ind i deres produkter. Det helt unikke ved håndklæder fra SummerSand er, at de blandt andet er fremstillet af 15 plastflasker, som er med til at forhindre det store spild af plast. Hvert år produceres der over 300 millioner tons plast, men det er kun små 10 procent som bliver genanvendt.

Håndklædet er både sandfrit og hurtigtørrende. Det er super blødt og opfanger ikke lugte, som andre almindelige bomuldshåndklæder gør. Derudover bliver håndklædet blødere med tiden, og er derfor meget anvendelige til f.eks. sport, hvor du får et meget absorberende håndklæde, der holder dig tør.

Tag det med dig overalt

SummerSands håndklæder er med sit kompakte design meget nemt at have med sig. Du kan tage det med på farten, i parken med vennerne eller hvor du ellers måtte have brug for det. Den medfølgende rejsetaske gør det nemt, mens du stadig har gavn af et stort udfoldet håndklæde, når du skal bruge det. Håndklæder fra SummerSand tørrer tre gange hurtigere end almindelige bomuldshåndklæder, mens det samtidig er sandafvisende. Du kan dermed hurtigt smide et brugt håndklæde i bilen efter en tur på standen, uden at skulle bekymre dig om hverken vand eller sand i bilen.

Udover at det er særdeles praktisk, så er håndklædet også særdeles nænsomt mod huden. Det efterlader ingen mærker, når du ligger og nyder solen. Og du kan roligt ligge og slikke sol uden at skulle bekymre dig om svedlugte eller andet, som kunne ske at hænge fast i stoffet. Håndklæderne opsamler ikke lugte på samme måde som traditionelle bomuldshåndklæder gør, og du kan derfor bruge det flere mellem hver vask, hvilket også er i tråd med den miljøvenlige fremstilling af produktet.

SummerSands er et danskejet firma, men har allerede nu også tilfredse kunder fra USA, England og Italien. Du kan bestille håndklæderne online, og hvis du bestiller for over 400 kr., så får du gratis fragt med i handlen. Du kan altid besøge SummerSands hjemmeside for at holde dig opdateret på den seneste kollektion.

Relateret Artikler

Den næste store fest: julefrokosten

Den næste store fest: julefrokosten

Selvom kalenderen ikke siger jul og december endnu, så kan man med fordel allerede begynde at planlægge den næste store fest. Julefrokost. En fest som for nogle er årets største højdepunkt, og man kan glæde sig til i flere måneder. Det kan være at du skal afholde den...

TRX – en alternativ måde at træne på

TRX – en alternativ måde at træne på

Ønsker du at komme i form og øge i muskelmasse? Leder du efter en ny træningsmetode, som kan styrke dig hurtigt, og som du måske kan bruge derhjemme? Så bør du tage et kig på, hvad TRX kan tilbyde. TRX er træning med en slynge. Den originale slynge blev udviklet af en...

Sådan her kan du blive bedre til at passe på dig selv

Sådan her kan du blive bedre til at passe på dig selv

Sociale medier florerer med de såkaldte ”self care” opslag og videoer. De er med til at skabe en kultur, hvor self care og det at passe på sig selv er duftlys og toast med avocado. Når du passer på dig selv, gør du så meget mere end at tænde et duftlys og spise en...