Læs om tvangsfjernelse og familierådslagning på Tvangsfjernelse.com

Det er vigtigt, at du ved, hvad tvangsfjernelse indebærer, og netop det kan Advokatfirmaet Strauss & Garlik hjælpe med. Det er et advokatfirma, der står klar til at hjælpe både forældre og børn, der er endt i den utænkelige situation. De kan desuden give råd og hjælp til blandt andet familierådslagning.

Lær hvad tvangsfjernelse indebærer for dig

Det kan være utroligt svært at skulle igennem sager om tvangsfjernelse, men du må aldrig miste håbet. Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan hjælpe med at forklare hvad tvangsfjernelse indebærer, og hvilken betydning det har for dig nu og fremover. Ved sager om tvangsfjernelse har kommunen vurderet, at der er åbenlys risiko for, at barnet kan tage alvorlig skade af at blive boende. Nogle årsager til tvangsfjernelse kan være misbrug af stoffer, alkohol, vold og psykisk sygdom. Den endelige beslutning for tvangsfjernelse af barnet, vil være fra kommunens børn- og ungeudvalg. Du har mulighed for at fortælle dem din side af sagen ved et møde med udvalget, inden de beslutter sig. Advokatfirmaet står klar til at hjælpe under forløbet, uanset hvor i landet du befinder dig. Du kan kræve at få aktindsigt, og kan eventuelt sørge for, at et familiemedlem eller ven også får aktindsigt. Har du brug for, at advokaten læser papirerne igennem, kan du tage dem med. De vil sørge for at læse dem igennem og vurdere kommunens beslutninger. Lær mere om hvad tvangsfjernelse indebærer for dig hos Tvangsfjernelse.com.

Inddrag familiens netværk med familierådslagning

Det er også muligt at vælge familierådslagning, der vil inddrage hele familiens netværk. Det er med til at skabe en bedre trivsel og omsorg for barnet eller den unge. Initiativet kan være taget af familiens sagsbehandler, en pædagog, en lærer eller en sundhedsplejerske, der mener familierådslagning vil være en effektiv løsning. Sagen er ikke kendt af dem, de har kun kendskab til de spørgsmål, der skal tages stilling til ved familierådslagning. Familierådslagningen indebærer at lægge planer for at forbedre barnets situation, hvis der er problemer hjemme. Det er også med til at hjælpe barnet til at fortsætte i skolen, hvis der er skoleproblemer. Der vil blive planlagt omsorg til barnet, hvis forældrene ikke selv magter omsorgen. Alt dette vil være noget, en uafhængig samordner hjælper med ved at planlægge og gennemføre familierådslagningen. Familierådslagningen er tilrettelagt, så barnet har en forståelse af diskussionen, og de vil blive opfordret til at deltage. Vil du lære mere om familierådslagning, og hvordan Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan være med til at hjælpe dig, så tag ind forbi Tvangsfjernelse.com.