Marktrug forhandles hos Dan Egtved

Ved stald og marker er det vigtigt, at du har de helt rigtige produkter, der giver kvæg, heste og andre dyr lige det, de skal bruge. Dan Egtved sørger altid for høj kvalitet og gode produkter, uanset om det er et marktrug eller sengebøjler til løsdriftsstald, du er på udkig efter.

Vælg et marktrug til marken hos Dan Egtved

Skal du bruge marktrug til enge, folde eller marker, så er Dan Egtved helt sikkert din forhandler. Du kan vælge mellem marktrug fra 80 l til 1500 l. Du har derfor rig mulighed for at finde den rette størrelse, der matcher antallet af kvæg, heste eller andre dyr, du har gående. Du kan altid være sikker på, at et marktrug fra denne virksomhed er lavet af højkvalitets plastik, der giver den en lang levetid. I alle de marktrug, du finder på siden, vil du være garanteret, at en svømmeventil medfølger. Du kan derfor være helt sikker på, at der ikke vil blive overfyldt med vand, og at der fyldes vand i, når der mangler. Da der er så mange forskellige størrelser på deres marktrug, kan du være sikker på at finde et trug, der er trug til næsten alle dyr, om det er kalve, heste, geder, dår eller andet. Mangler du marktrug, eller har du spørgsmål, kan du tage ind forbi www.dan-egtved.dk.

Find de rette sengebøjler til løsdriftsstald

Hos Dan Egtved er det også muligt at finde sengebøjler til løsdriftsstald. De kan tilbyde fire typer, der er FV1, FL1, FV2 og FL2. Deres sengebøjler til løsdriftsstald type 1 blev udformet i 1994, og de har siden kun justeret formen minimalt. Det er, fordi formen er velafprøvet i praksis, og de giver køerne en optimal bevægelsesfrihed, både fortil og bagtil. Med deres sengebøjler til løsdriftsstald, er det muligt for koen at bevæge hovedet om på siden uhindret. Den bagerste del af koen kommer også i minimal kontakt med sengebøjlen. Deres type 2 sengebøjler til løsdriftsstald har de samme fordele, når det kommer til koens frihed. Friheden, når koen lægger sig ned, er mere restriktiv bagtil ved type 2 sengebøjlen. Disse typer sengebøjler til løsdriftsstald er velegnede til båse med sand og madrasser. Når du bestiller sengebøjler til løsdriftsstald, ordreproduceres de og tilpasses lejernes længder individuelt. Tag ind forbi www.dan-egtved.dk, hvis du mangler sengebøjler til løsdriftsstald.

Dan Egtved har et stort udvalg af staldtilbehør. Det er alt sammen i høj kvalitet og til gode priser, og du kan altid stole på deres service. De forhandler desuden reservedele til alle deres produkter.