Moderne håndscanner: spar tid på de besværlige stregkoder

Stregkoder er smarte og praktiske, når informationer skal leveres videre på hurtig og nem vis. En enkelt stregkode kan indeholde rigtig meget information, som lynhurtigt kan indlæses på en computer ved at scanne koden.

Men smarte stregkoder kan også skabe problemer, for ofte er de svære at scanne, hvis koden sidder på et stort objekt, eller hvis koden er svær at komme til. Derfor er en håndscanner et vigtigt supplement til den stationære scanner for alle, der arbejder med stregkoder hver dag.

Det gælder i butikken, hvor du kan sætte skub under kundebehandlingen med en praktisk håndscanner. Det gælder især, når der skal scannes varer, der er tunge, eller som er for store til at komme op på disken eller båndet.

Det samme gør sig gældende i alle andre virksomheder, der har med scanning af stregkoder at gøre hver dag. Det kan være på lageret i din virksomhed, hvor stregkoder skal scannes så hurtigt som muligt, før varer kan komme videre i processen, og det kan være i mange andre sammenhænge, hvor en mobil og praktisk håndscanner simpelthen er uundværlig.

Køb din håndscanner ved at klikke her og læs mere om, hvad de forskellige håndscannere kan gøre for dig og din butik eller din virksomhed.

1D eller 2D?

Når du køber ny håndscanner, er det vigtigt at skelne mellem 1D stregkodelæsere og 2D stregkodelæsere. 1D koder er de simpleste stregkoder og også de mest anvendte i bl.a. detailhandlen, og de kræver derfor også bare en simpel håndscanner for at blive læst.

De moderne 2D stregkoder vinder dog også mere og mere frem, og hvis du gerne vil være rustet til at læse de moderne koder, skal du vælge en håndscanner, der kan læse 2D koder. Det kan eksempelvis være relevant, hvis du skal læse QR koder, Data Matrix eller lignende.