Myimport har alt i Shelly wifi switches og smart-enheder med Z-Wave teknologi

Få hjælp til at etablere dit Smart Home-system hos Myimport, der forhandler elektroniske gadgets og enheder til moderne hjem. Denne danske enkeltmandsvirksomhed har nemlig for øje at udbrede kendskabet til Smart Home, samt hvordan en investering i denne type af produkter kan hjælpe dig med at gøre din hverdag en hel del nemmere.

En Shelly wifi switch giver både overblik og kontrol

En Shelly wifi switch er et godt sted at starte, hvis du er klar til at starte det unikke eventyr, det er at kunne kontrollere dit hjem med din smartphone. En Shelly wifi switch er lavet til at blive monteret direkte ind bag ved dine stikkontakter, hvorefter du kommer til at kunne kontrollere strømmen gennem dem. En fordel ved en Shelly wifi switch er, at den har et meget præcist “power-meter” installeret, der gør det muligt for dig at kunne afmåle alle dine elektroniske enheders forbrug. Opdag ligeledes, hvordan en Shelly wifi switch kan styres med din stemme, hvis du kobler den op til Google Home eller Amazon’s Alexa. En Shelly wifi switch er derfor til dig, der ønsker at kunne kontrollere dine enheder, uanset hvor du befinder dig i verden. Ved hjælp af den smarte Shelly Cloud app styrer du nemlig din Shelly wifi switch, og du kan for eksempel automatisere de enheder, den er koblet op til, sådan at de tændes eller slukkes på bestemte tidspunkter i løbet af dagen.

Vælg Smart Home-produkter med Z-Wave teknologi

Hos Myimport finder du også en lang række produkter, der benytter teknologien Z-Wave. Z-Wave er en af verdens ledende teknologier indenfor alt, der hedder Smart Home. Med Z-Wave kan diverse Smart Home-enheder nemlig kommunikere med hinanden, uanset hvilket brand eller hvilken platform de kommer fra. Det geniale ved Z-Wave produkter er altså, at du kan komme til at styre de mange enheder i dit hjem ved hjælp af en enkel smartphone eller tablet. Z-wave er desuden en af de ældste teknologier af dens art. I de mere end 20 år, Z-Wave har eksisteret, har udviklerne bag både testet, videreudviklet og revolutioneret Smart Home-teknologien, hvilket gør Z-Wave til et af markedets bedste bud. Hos Myimport finder du derfor et stort udvalg af produkter fra netop denne producent, sådan at dit hjem kan komme til at bliver smart så hurtigt som muligt. Find for eksempel en Aeotec Nano Dimmer, der hjælper dig med at skrue enten op eller ned for en given lampes lysstyrke.

Besøg www.myimport.dk, hvis du vil vide mere om de mange muligheder, du kan finde i kategorien Smart Home. Her leveres dine indkøb altid inden for bare 1-3 hverdage, sådan at dit hjem kan blive smart i en fart!