N a

Læs mere om Fredensborg

Det er værd at besøge Bærhaven i Fredensborg. Denne have er et stort område på 100.000 m2 med åbne marker, smuk natur og endeløse, velsmagende bær. Alt efter årstiden er der kirsebær, blåbær, stikkelsbær, ribs, tyttebær, mellem bær, blommer osv. Bærhaven er det ideelle sted til en picnic eller til at gå en tur, mens man nyder omgivelserne. Der er lækre bær i overflod i hele området, som du selv kan plukke og spise . Her får du en ægte natur- og sanseoplevelse. Den ligger lige sydvest for Fredensborg ved Nødebo Kro. Læs mere her.

Oplevelser i Fredensborg

Den historiske have i engelsk stil på Fredensborg Slot er åben for offentligheden. Her kan du slentre gennem naturskønne omgivelser og nyde et af Danmarks smukkeste barokslotte. En særlig attraktion i slotshaven er Normandalen, der består af 70 skulpturer af norske og færøske landmænd og fiskere. Man skulle ikke tro, at man kun få kilometer uden for København finder idylliske landskaber med kuperede skove, enge, vandløb og søer. Alligevel er det, hvad du får i Frederiksborg Slotspark . Med sine 57 km2 er det en af Europas største slotsparker. Parken har så mange oplevelser at byde på for både voksne og børn.

Muligheder for alle 

Du kan leje en robåd og udforske de mange små øer eller nyde en picnic på en af de større plæner. Her finder du også Frederiksborgs største legeplads, hvor børnene kan bruge timer på at lege og udforske naturen. Hvis du står med en tanke om at bosætte dig i Fredensborg, så vil de være en super god ide. Byen er i vækst og der kommer flere og flere til. Der er også en masse gode muligheder ift. uge og skoler, Hvis man er lidt ældre og skal læse på større uddannelser, ligger Fredensborg tæt på den danske hovedstad København, hvor der er masser af muligheder for alle.