Nyd sommeraftenerne udendørs

Elsker du også, når nætterne efterhånden bliver kortere og aftenerne lune og lange? Det er skønt at kunne nyde adskillige timer udendørs, og måske I allerede har indrettet terrassen, så der både er plads til spisning og hygge med kort eller brætspil. Det er noget af det skønneste, når hele familien kan sidde sammen og bare nyde, at det er blevet sommer. Men måske I godt kunne tænke noget ekstra.

En af de ting, I måske har overvejet, er et bålfad. Et decideret bålsted er noget, de færreste har plads til eller lyst til at bruge et stort stykke af haven til, men et bålfad fylder ikke ret meget og kan sagtens opfylde samme form for hygge. Det giver også muligheden for, at børnene – eller hele familien – kan sætte sig og riste et par skumfiduser, ligesom varmen kan være med til at forlænge aftenen udendørs yderligere. Se meget mere om de enkelte modeller her: bålfad støbejern.

Nye idéer til indretning i haven

Sommeren medfører ofte en lyst til at være udenfor. Nogle har grønne fingre og kan bruge timevis på at ordne bede og så frø til blomster og planter, mens andre slet ikke synes, det er rart, og i virkeligheden hellere vil undgå at have noget med det at gøre. Det er ofte også noget, der afspejler sig i haven, der måske enten er fyldt med frugttræer og buske, eller alternativt består af en græsplæne og et par enkelte træer. Begge dele har sin charme, og så længe man er glad for det, er det det vigtigste.

Det kan også være, der er børn i familien, der har haft ønsker til indretningen af haven. Det kan være, de gerne vil have, at der kunne blive plads til et fodboldmål eller stangtennis. Det er aktiviteter, der kan samle hele familien, så det er med at se på, hvad I kunne tænke jer.