Opgrader dit arbejdsliv med et webcam

Selvom du har et indbygget webcam i din computer, så leverer det ikke altid den bedste kvalitet. Kameraer på bærbare computere er ofte af lavere kvalitet, og de byder ofte ikke på den mest flatterende vinkel.

Hvis du skal deltage i Zoom-møde, online jobsamtaler eller konferencer, så er det vigtig, at du viser sig fra din bedste side. Derfor skal du investere i et webcam fra Av-Cables.dk.

Fleksible vinkler

Webcammet på din bærbare computer er fikseret i en vinkel, så du selv skal justere din krop eller sætte selve computeren i en anden vinkel, så du ser allermest præsentabel ud. Det kan ende med at give dig en rigtig akavet kameraprofil, der ikke ligefrem fremhæver din mest professionelle side.

Gør dig selv en tjeneste og køb et kamera fra Av-Cables.dk, så du selv kan justere vinklen på dit kamera. Et webcam fra Av-Cables.dk kommer med en smart klemme, som du kan sætte fast på toppen af din skærm, på en hylde, eller hvor end du vil. Webcammet giver dig stor fleksibilitet, så du selv kan bestemme vinklen.

Fuld HD-opløsning

En anden ting, som kan komme til at se mindre professionelt ud, er hvis webcammets opløsning er dårlig. Hvis opløsningen er dårlig, så kommer dit billede til at se grynet ud, så det kan være svært at aflæse dit kropssprog og din mimik.

Køb et webcam fra Logitech, Sandberg m.fl. hos Av-Cables.dk. Du er garanteret Full HD-opløsning, så du kan ses klart og tydeligt, mens du sidder i møde. Du får klare ægte farver, et levende og tydeligt billede samt lysjusteringer, så du kan tilpasse webcammet, hvis der for eksempel er halvmørkt på kontoret.

Webcam med indbygget mikrofon

Hos Av-Cables.dk kan du også købe webcams med indbygget mikrofon. På samme måde som computerens indbyggede webcam, så er mikrofonen heller ikke altid i tip-top stand.

En knivskarp lyd er næsten lige så vigtig som et knivskarpt billede.

Køb et webcam fra Av-Cables.dk og få kvalitetskamera- og lyd i ét. Så er du godt klædt på til alle dine fremtidige møder.

Webcam til streaming og gaming

Et webcam fra Av-Cables.dk er ikke kun genialt i arbejdsmiljøet. Det er også oplagt for dig, som elsker at streame online spil sammen med dine teammates. Av-Cables.dk brugervenlige og pålidelige modeller garanterer dig en bedre streamingoplevelse, hvis du vil filme alle dine bedste spil og uploade dem til dine fans på til din YouTube eller Twitch kanal.