Optimér arbejdsflowet i køkkenet med industriopvaskemaskiner
Svært er det at finde nogen branche med højere krav til et uforstyrret arbejdsflow end restauration, for alle arbejdsstationer skal kunne køre uden afbrydelser. Tjenerne skal ikke være for længe om at tage imod ordrer fra gæster, kokkene skal ikke være for længe om at lave maden, og opvaskeren skal sørge for, at restauranten ikke løber tør for ren service. Her skal alle maskinerne køre optimalt.
Få høj vaskekapacitet og kort vasketid med en Zanussi industriopvaskemaskine
Hvad opvaskning angår, har du selvfølgelig behov for en ordentlig opvaskemaskine. Her taler vi ikke om almindelige opvaskermaskiner, men om opvaskemaskiner til industriel brug. Fx kan du finde en Zanussi industriopvaskemaskine, der hurtigt skyller service igennem med varmt sæbevand, så at det kan blive brugt på ny. Høj vaskekapacitet og kort vasketid er de to trækplastre ved de her maskiner.
Hurtig opvask med desinficering af service – efter en simpel forvask
Siden maskinerne kører vask hurtigt, stiller det store krav til, at opvaskeren formår at skylle bestik, tallerkener mv. ordentligt af for madrester, inden det ryger ind i industriopvaskemaskinen. Så kan maskinen nemlig sørge for, at servicen bliver vasket ordentligt af og desinficeret. Af den årsag bør du sammen med din industriopvaskemaskine have en god spuleslange, du kan skylle skidt bort med.
Husk også at få en god opvaskekurv og indstik til bakker
Bestik skal selvfølgelig ikke ligge løst i opvaskekurven, så her bør du få fat i nogle bestikbøtter, så dit bestik kan stå opret under vask. Kurve i rustfrit stål i forskellige former kan du også gå på jagt efter, når du ønsker at finde det rette grej til en industriopvaskemaskine. Fx kan du få indstik til bakkerne, så de kan stå på siden under vask, hvilket giver et bedre vaskeresultat, end hvis du lægger dem ned.
Ønsker du at sikre, at der altid er ren service? Her er industriopvaskemaskiner løsningen.