Optimér din bil til motorsport de rette produkter

Leder du efter de rette redskaber til at nørkle med en forbrændingsmotor til et motorkøretøj, så er det Chicago-baserede Innovate Motorsports, du skal have fat i. De laver fx lambda controllers, der effektivt sørger for, at forholdet mellem luft og brændstof i køretøjers motor hele tiden ligger på et optimalt niveau. Og du kan her også vælge deres blandingsmålere til fast eller midlertidig montering.

Find alt udstyret til at få indsigt i dit køretøj til motorsport

Du kan få produkter fra Innovate hos danske forhandlere, så at du ikke skal sidde og have en teknisk dialog kørende med en amerikaner, hvis at du oplever nogen problemer enten med selve delen eller med dens anvendelse i praksis. Det er et godt mærke at investere i, også hvis du ønsker ting som ure, der viser vandtemperatur, batterispænding eller olietryk. For blot at nævne nogle få produkter.

Udstyr til montering af Innovate Motorsports’ sonder finder du nemt

Det rette udstyr til montering af målere, sonder osv. laver Innovate Motorsports naturligvis også, så forskruninger og rustfrie svejsemuffer til sonder kan du også finde fra brandet. Du behøver derfor ikke at finde disse dele hos en tredjepart eller lave dem selv. Ønsker du at blive kørende i en bil, der giver dig den fart, du har brug for i motorsport, så er Innovate-produkter svære at komme udenom.

Indsaml data om din bil tæt på realtid

Innovate brillerer også med deres OpenTune interface, der gør det nemt at logge data i realtid fra nye biler, fx trucks og SUV’er. Dataene kan du tilgå og analysere via deres gratis LogWorks-software, så pludselig bliver det nemt at få fingeren på pulsen i forhold til, hvad din bil kan præstere, og hvor der er plads til at optimere. Med den viden kan du så få en bil, der siger sparto til dine konkurrenter.