Overvejer du at få lavet nye gulve?

Hvis du har købt et gammelt hus, der skal totalrenoveres, så har du sikkert en række opgaver, der skal løses. Totalrenovering er et krævende, men spændende projekt, fordi du kan få et hus, der er lige efter din smag. Der er mange opgaver at kaste sig over, når man skal i gang med at totalrenovere. Hvis du skal have lagt nyt gulv i dit nye hus, så vil der være flere ting, som du skal overveje. Hvilket type af gulvbelægning skal du vælge, og hvad skal du vælge, når det kommer til selve gulvkonstruktionen? Det har vi skrevet mere om i denne artikel. Læs med her, og hør hvordan du kommer i mål med dit gulvprojekt i forbindelse med totalrenoveringen af dit nye hus.

Valg af undergulv

Når man skal totalrenovere noget gammelt gulv, så er det muligt, at du skal have noget nyt undergulv. Undergulv er en betegnelse for den flade, der fungerer som et underlag, før der bliver lagt noget nyt gulvbelægning. Et undergulv er vigtigt at have, hvis du gerne vil sikre, at dit nye gulv kan holde i længere tid. Undergulve kan laves med forskellige slags materialer, såsom f.eks. faktiske plader eller støbte undergulve. Støbte undergulve bliver typisk lavet med tyndpuds. Hvis du skal have lavet undergulve, så kan du finde specialiseret virksomheder, der kan lave undergulve til dit nye hjem eller sågar større byggerier.

Valg af gulvbelægning

At finde det rigtige gulvbelægning til sit hjem kan godt være svært. Der findes en masse forskellige gulvtyper, som du kan vælge imellem. Det kommer an på, hvilket budget du har, og i hvilke rum du skal have lagt nyt gulvbelægning. Hvis du skal have nyt gulv i dit køkken, så kan vinylgulve være en god mulighed, da det er mere modtageligt overfor spildte drikkevarer eller madrester. Du kan også gå den klassiske vej med trægulve i din stue, der kan lysne ethvert hjem op. Hvis du planlægger at få trægulve til dit hjem, så kan du vælge mellem mange forskellige træsorter. Her vil det variere i farverne, så du kan finde det, der vil passe perfekt til dit hjem. Hvis du ikke har råd til trægulve, så kan du også vælge laminatgulve, der minder om trægulve.