Overvejer du at flytte til Vejle?

I trekantsområdet ligger Vejle – en by fuld af liv og med en perfekt blanding af smuk natur og et dejligt, pulserende byliv. Overvejer du at flytte til Vejle, men er du ikke helt sikker på, hvad byen byder på? Så kan denne artikel forhåbentlig hjælpe dig lidt på vej!

En smuk by ud til fjorden

Vejle er alment kendt for at være en virkelig smuk og idyllisk by – især på grund af dens flotte placering lige ud til Vejle Fjord. Udsigten fra Vejle Lystbådehavn ud over fjorden og den flotte Vejlefjordbro er noget der skal opleves, og noget man aldrig bliver træt af. Der er intet som en gåtur på lystbådehavnen ved solnedgang blandt de mange arkitekttegnede huse, heriblandt Bølgen og Olafur Eliassons bygning Fjordenhus. Kommer du ind i midtbyen, oplever du masser af liv og finder masser af gode shoppingmuligheder samt hyggelige caféer, restauranter og barer – der er noget for enhver smag. Læs meget mere om det seneste nye i Vejle op opdag en masse kommende, spændende events.

Kulturelle og historiske oplevelser lige i baghaven

Vejle er placeret i et område, hvor man virkelig kan mærke Danmarkshistoriens vingesus. Kort udenfor Vejle ligger Jelling, hvor du finder de historiske Jelling-monumenter og kan gå på opdagelse i Kongernes Jelling og lære alt om vikingetidens Danmark. Dette må man ikke være foruden, og det er uden tvivl en stor oplevelse for hele familien. Er du til kunst kan du opleve flere spændende kunstmuseer, hvor du kan få stillet din kulturelle sult. De yngste i din familie vil elske at tage turen til Givskud Zoo, hvor I blandt andet kan komme på safari og besøge en dinosaurpark med over 50 seje dinosaurer.

Giv Vejle et skud og oplev en by med masser af liv, natur, arkitektur og ikke mindst et godt sammenhold.