På udkig efter en New Holland traktor eller brugte landbrugsmaskiner? Så besøg lyngfeldt.dk

Lyngfeldt er en af Danmarks ældste og største virksomheder inden for rådgivning, salg og service af landbrugsmaskiner. De tilbyder blandt andet den populære New Holland traktor samt et væld af brugte landbrugsmaskiner. Udvalget kan du finde direkte på deres hjemmeside, hvor du også kan læse mere om de folk, der står bag virksomheden.

Invester i en god og effektiv New Holland traktor

På lyngfeldt.dk finder du et bredt udvalg af New Holland traktorer, som med garanti opfylder alle dine krav for en effektiv landbrugsmaskine. New Holland er en af de største producenter af langbrugsmaskiner i verden, og teamet bag den populære New Holland traktor består af engagerede, imødekommende og professionelle medarbejdere, som er passionerede omkring deres fag. Lyngfeldt tilbyder salg, rådgivning og service af New Holland traktorer, og deres høje kvalitet og gode service har gjort dem til Top Partnere-forhandler. New Holland traktorer fås med varierende hestekræfter og til variable priser, og udvalget imødekommer på den måde ethvert behov. Lyngfeldt står til enhver tid klar med råd og vejledning omkring din nuværende eller kommende New Holland traktor og tilbyder en attraktiv pris, hvis du påtænker at sælge din brugte New Holland traktor. Virksomheden er en autoriseret full-line forhandler af hele New Hollands omfattende program inden for landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner samt af andre anerkendte produkter, herunder Kverneland, Krampe, Giant, Baastrup, Huqsvarna, Still, GMR, Stama, MI Have & Park m.fl.

Stort udvalg af brugte landbrugsmaskiner

Idet de også tilbyder at opkøbe maskiner, finder du naturligvis også et udvalg af brugte landbrugsmaskiner på www.lyngfeldt.dk. De tilbyder alt fra bytte, salg, leje og leasing til service og vedligeholdelse af bruge langbrugsmaskiner, og de sætter en ære i at levere god, professionel service hver gang. Af brugte landbrugsmaskiner kan blandt andet tilbydes traktorer, høstmaskiner, minigravere, minilæssere samt diverse tilbehør i form af blandt andet river, hegnsklippere, GPS, dozerblade, skovle, stensamlere, dæk, sneplove, saltspredere, sprøjtehjul, rundsave, fejemaskiner og meget mere. Kvaliteten er altid i top, og servicen langt over den normale standard, netop fordi virksomheden drives af folk, der brænder for det, de laver. De tager udgangspunkt i kundens situation og behov og kombinerer disse med specialviden og det store produktudvalg af nye som brugte landbrugsmaskiner og tilbehør, således at der findes en god, individuel løsning. Kontakt forhandleren allerede i dag for en uforpligtende snak om opkøb af nye eller salg og/eller service af dine gamle brugte landbrugsmaskiner, eller læg vejen forbi deres hjemmeside, hvor du kan læse mere om de mange muligheder.