Pas godt på din hovedbund til sommer, hvis du oplever hårtab

Hvis man oplever hårtab, er det noget, som kan være rigtigt svært – det er nemlig noget, der kan være med til at påvirke hverdagen og humøret rigtigt meget. Det er dog vigtigt, at du har fokus på, hvordan du til sommer kan passe godt på din hovedbund, hvis du oplever hårtab. Læs videre her for at finde gode råd til, hvordan du passer godt på din hovedbund til sommer.

Brug solhat

Der er flere forskellige ting du kan overveje at gøre, for at passe bedre på din hovedbund til sommer, hvor solen godt kan være rigtigt skarp. Det kan for eksempel være en god ide at købe en solhat eller lignende beskyttelse til hovedet, så du ikke får direkte sol. Hvis du ikke ved, hvor du skal finde en solhat henne, kan du finde Solhat her.

Det er for eksempel en god ide at benytte denne solhat, hvis du skal sidde udenfor i solen i længere tid. Det er generelt bare en god ide at have den på, når du ved, at du skal være i solen i en længere periode.

Brug solcreme på bare områder

Der er også andet du kan gøre, for at passe godt på din sårbare hovedbund og beskytte den fra solens skarpe stråler til sommer. Det kan for eksempel være en god ide at bruge solcreme på de steder af hovedet, som er bart.

Her er der nemlig stor chance for, at du kan blive solbrændt, da dette er et meget sårbart sted. Husk også gerne at smøre solcreme på flere gange om dagen, så du er sikker på, at du er godt beskyttet, og ikke bliver brændt. Dette er altså gode råd til dig, der oplever hårtab, og som ønsker at passe godt på sin hovedbund denne sommer.