Pavillon og modulbyggeri til alle formål

Leder du efter moderne pavilloner til at danne rammen om skoler og uddannelsessteder? Eller måske har du brug for gode og trygge lokaler til børnehave eller bosteder med fleksible og kreative løsninger, som endda er bygget af miljørigtige materialer. Hos FOCUS Moduler A/S kan du købe og leje pavillon- og modulbyggeri til alle formål, som passer til netop din situation. 

Topmoderne og komfortable kontorpavilloner. Modulbyggeri af høj kvalitet til daginstitutioner og bosteder. Flotte lokaler til skoler og uddannelsessteder, som skaber et godt indeklima for både elever og lærere. Rummelige og anvendelige letvogne til din byggeplads til for eksempel toiletter, opbevaring, kantine, omklædning eller øvrige opholdsfaciliteter, som blandt andet skurvogne og forskellige slags mandskabsvogne. Alt det og meget andet kan du finde hos FOCUS Moduler A/S, som både har pavilloner til leje og pavilloner til salg i smart design og miljørigtige materialer, samt individuelle pavilloner og modulløsninger til dig.

Skræddersyet moduler i god kvalitet

FOCUS Moduler A/S er en dansk virksomhed med mere end 30 års erfaring og en stor ekspertviden inden for blandt andet salg, produktion og udlejning af modulløsninger til alle formål. Modulerne er lavet af solidt håndværk og bygget af miljørigtige materialer på virksomhedens eget værksted. Få blandt andet pavilloner til skoler og daginstitutioner, som lever op til de nyeste og skærpede krav om BR10, BR15 og BR20. Eller fleksible og højisolerede kontorpavilloner i forskellige størrelser, udseende, materialer og indretning. Du kan få modulbyggeri og pavillon til leje eller salg, som enten midlertidige eller permanente løsninger med mulighed for at rykke hele eller dele af bygningen, præcist som det passer dig.

Eksperter inden for modulbyggeri

Modulbyggeri med FOCUS Moduler A/S er nemt og omkostningseffektivt. Her får du modulbyggeri af god kvalitet til skarpe priser og levering til tiden. De hjælper desuden med opsætning og indretning og giver ekspertrådgivning undervejs. FOCUS Moduler A/S bygger effektivt og hurtigt under alle slags vejrforhold. Du kan derfor være sikker på overskuelige projektperioder og en god byggeproces, som overholder både dine budgetter og tidsplaner. Hvis du har særlige ønsker og behov, så kan FOCUS Moduler A/S hjælpe dig med skræddersyet modulbyggeri og løsninger. FOCUS Moduler A/S har 5.000m² produktionsfaciliteter og 25.000m² lagerplads og dertil mere end 1.000 udlejningsenheder, og de leverer i hele Danmark. Her får du professionel service og modulbyggeri, som er lavet med omhu.