Pendul – En en af den ældste opdagelser i verden

Et pendul er en af de ældste forgængere og profeter i hele menneskets historie. Det er svært at spore tilbage til oprindelsen i dag, men der er tegne på fønikerne , der kan spores tilbage til 12 århundrede f.kr. gjorde brug af pendulet fremfor et kompas. Det tillod dem at gøre brug af deres gigantiske flåder strategisk og overlegent til at opnå et handelsmonopol. Sumerenes høje kultur, der førte ind i den babyloniske, blev også ledet af pendulet. Det er også blev angivet af mange andre kulturer gjorde brug af pendulet. Selvom at det ikke er helt muligt at præcisere hvornår og hvem, som opdagede pendulet, så er det et faktum at det er blevet praktiseret i flere tusind år. Inde på siden kan ud finde et stort udvalg af penduler, hvilket også betyder, at du med sikkerhed finder et pendul, der passer helt perfekt til dig. Gå derfor ind i udvalget lige nu og skaf dig selv et pendul. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Pendul – En af verdens ældste opdagelser

Et pendul er en af verdens ældste opdagelser og i den ligger der skjult en af dem mest naturlige kræfter, nemlig mennesket følsomhed. Videnskaben benægter dog den officielle eksistens af denne styrke. Den benægter dog ikke akupunkturen, der findes i det fjernøstlige område. Det er også i dag anerkendt og mest udbredte måder at helbrede på. Det er dog ikke bevist endnu hvordan denne helbredningsmetode virker. Skynd dig derfor ind på siden lige nu og find ud af, hvordan pendulet virker.

Hvordan skal et pendul forstås?

For at kunne arbejde med et pendul skal man først forstås dens svar. For at kunne forstå det skal tildele hver af bevægelserne en betydning. Det er derfor fornuftigt at tildele et sving til højre som et ja og et venstre sving til et ingen svar. Du kan også vælge at tune dit pendul til at svare på spørgsmål som du ved er rigtige, så du er sikker på at du udløser den helt korrekte rotation. Efter du har gjort det et par gange, så vil et pendul begynde og tale det ubesværet sprog.