Pieces – tøj til afslapning og fest

Skal der ske noget nyt i garderoben? Er du på udkig efter et stort udvalg af tøj, som både byder på beklædning til afslapning, hverdag og fest? Så bør du tage et kig på udvalget fra Pieces.

Pieces er en del af Bestseller-koncernen, og du kan derfor også regne med, at de nyeste trends og tendenser bliver fulgt. Pieces finder sin inspiration i den klassiske, skandinaviske designtradition. Denne tilføres et ekstravagant touch i form af detaljer, farver og former, der alt sammen er med til at gøre de enkle items mere levende. Mangler du altså tøj til fest, træning, arbejde eller afslapning, så er det dette brand, du skal have fat i.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af tøj fra Pieces.

Skab et feminint eller råt look med items fra Pieces

Uanset om du er til det klassiske, det moderne eller noget helt tredje, så kan du finde det hos Pieces. Du kan sagtens blande forskellige stilarter og skabe din egen stil. Pieces skruer op for både farver, mønstre og prints, som du kan style lige præcis, som du ønsker. Det er helt ligegyldigt, om du er på udkig efter jeans, bukser, toppe, striktrøjer eller noget helt andet – Pieces har med garanti lige præcis det, du mangler.

 Det perfekte outfit til enhver anledning

Med items fra Pieces i din garderobe giver du altså dig selv alverdens kombinationsmuligheder, hvorfor du også kan sammensætte et outfit, der passer til alle døgnets 24 timer. Du kan med stor fordel slappe af i et lækkert og behageligt joggingsæt. Dette er perfekt til at gå rundt i derhjemme, når der ikke skal ske noget i weekenden. Kjolerne fra Pieces findes også i både afslappende og festlige designs, så du også her kan klæde dig på til anledningen. Når du skal på arbejde eller i kjole, kan du nemt sammensætte en lækker bluse eller skjorte med nogle smarte bukser. Et par Pieces bukser står perfekt til både toppe, bluser, t-shirts og meget mere, hvilket kan være et super sødt sommer look.