Profilmetal A/S har alt til ståltag – vandnæser, hatprofiler m.m.

Hos Profilmetal A/S finder du stor viden om ståltage! Dette skyldes både deres store passion for emnet og deres mange års erfaring i branchen. Forretningen har nemlig eksisteret siden 1994, hvilket betyder at Profilmetal A/S i dag er en af danske håndværkeres foretrukne leverandører af alt til ståltage — lige fra en vandnæse til en hatprofil!

Vandnæse – bredt katalog på profilmetal.dk

Det store katalog af stålartikler til ståltage omfatter for eksempel en vandnæse. En vandnæse monteres typisk i forlængelse af vinduernes eller dørenes nederste dele. De er med til effektivt at bortlede vand, sådan at det ikke samles uønskede steder og således trænger ind i tag- eller facadekonstruktionen. Med en vandnæse sikres det derfor, at al det vand og sne, som løber ned af en facade, bortledes og ikke bliver medvirkende til fugt eller råd under enten taget eller facaden. Hos Profilmetal A/S fås en vandnæse i flere forskellige størrelser og standardmål, sådan at du kan tage hånd om mange forskellige typer af projekter. Passer de forskellige standardmål ikke til dit forestående byggeprojekt, er det også en mulighed at kontakte Profilmetal A/S for et uforpligtende tilbud på en vandnæse i specialmål. Kompetente medarbejdere står nemlig altid klar til at hjælpe dig med at kunne udføre dit arbejde så præcist som muligt.

Hatprofil – Stort udvalg af kvalitetsprodukter

En hatprofil er også at finde på www.profilmetal.dk. En hatprofil er en del af det store udvalg af produkter i stål, der blandt andet kan bruges til inddækning af facader. En hatprofil skal nemlig monteres i forlængelse af de samlinger, der er mellem de plader, som udgør vægbeklædningen – de derfor både inddækker og beskytter. En hatprofil en del af det store udvalg af kvalitetsprodukter, som afdækker både døre, porte og vinduer. Disse produkter ødelægger dog aldrig boligens udseende og facade, da Profilmetal A/S går meget op i, at du kan få fat på produkter, der er i høj kvalitet — i alle ordets mange betydninger. Det store udvalg, der består af meget mere end en vandnæse og en hatprofil, fås altid med en garanti på minimum 20 år. Produkter med op til 40 års garanti er dog også at finde. Profilmetal A/S vil nemlig gerne kunne tilbyde dig den bedste kvalitet, og netop derfor forhandles produkterne direkte fra egen fabrik.

 

www.profilmetal.dk finder du det store udvalg af stålprofiler, samt en detaljeret monteringsvejledning, skulle du være i tvivl om, præcis hvordan en given artikel skal installeres eller måles op.