Sådan bliver du klar til din næste Magic The Gathering turnering

Er du en garvet Magic spiller? Er du af netop den grund på udkig efter nogle nye Magic The Gathering kort? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om Magic The Gathering, så du kan blive meget klogere på det populære kortspil. Derudover kan du læse meget mere om de forskellige Magic The Gathering kort, så du kan være sikker på at få købt de helt rette til dit næste MTG spil. Udvalget af Magic The Gathering kort spænder nemlig bredt, og derfor kan det også være lidt af en jungle at finde rundt i. Det betyder dog ligeledes, at du har rig mulighed for at få de MTG kort, som du har gået og drømt om. Så gå allerede på opdagelse i det store udvalg af Magic The Gathering kort allerede i dag, og bliv helt klar til din næste turnering!

Magic The Gathering booster pakker

Når du skal ud og købe Magic The Gathering kort, kan du blandt andet vælge en booster pakke. Dette er en lille foliepakke, der indeholder 15 MTG kort. Det er dog ikke hvilke som helst kort, der er i disse pakker. Nej, pakkerne indeholder en helt fast fordeling af kort, hvorfor du får 10 common kort, 3 uncommon kort, 1 rare kort, 1 basic land kort & 1 kort, der har reklame på den ene side samt et token på den anden uanset, hvilken booster pakke, du vælger.

Hvorfor skal jeg vælge en Magic The Gathering booster pakke?

Jo, det er der nu mange gode grunde til. Først og fremmest er disse pakker dog helt perfekte til dig, der drafter. Altså, hvis du spiller MTG, uden at starte med et komplet færdigt deck. Vælger du nemlig at købe en MTG booster pakke, har du og dine venner mulighed for hver især at åbne en booster pakke. Herefter kan i vælge de kort, i hver især ønsker at spille med, og så kan pakken sendes videre. Vælger i at spille således, vil i altså ende ud med et deck på 40 kort, som i naturligvis kan dyste med. Og derudover er der jo bare det underholdende element i at åbne de spændende Magic The Gathering booster pakker og se, hvilke kort den indeholder.