Sådan sker der noget spændende med kæresten

Det kan være, at der er ved at gå lidt hverdag i den med kæresten. Det kan være frustrerende, og man kan hurtigt komme til at befinde sig i det samme hamsterhjul, som bare kører rundt og rundt. Desværre kan det være med til, at man kan kommer til at miste gnisten, hvilket kan medføre nogle problemer i forholdet. Det kan være, det er på tide, at du gør noget ved det, for der skal faktisk ikke særlig meget til, at man kan genfinde gnisten en smule. Det kunne f.eks. være at prøve et anal plug. Du kan desuden i det følgende læse videre, om de ting, du kan gøre. Det kan bruges som inspiration, men du kan også prøve nogle af tingene af for at se, om de fungerer. 

Prøv noget nyt i sengen

Selvom det måske lyder lidt banalt, så kan det gøre meget, hvis du prøver noget nyt i sengen. Det kan være ved at købe noget sexlegetøj, som kan prøves af sammen.Du ved sikkert bedst, hvad hun kunne være interesseret i at prøve. Udforsk analplugs her, hvis du tænker, at det kunne være en af mulighederne. Nogle gange bliver det den samme rutine i sengen, og det er den, der skal laves om på for at undgå den grå leverpostej. 

Arrangér en tur

Du kan arrangere en dagstur, hvor du tager hende med ud og oplever noget. Det kunne være noget så simpelt som en køretur til et sted, hvor I er planlagt en lang gåtur, og hvor der er mulighed for at få talt om nogle af de dybere tanker. Hvis du synes det er lidt svært at starte sådan en snak, kunne du købe nogle talekort. Hun vil sætte pris på, at du gør noget anderledes og tager initiativ. 

Skriv et kort

Nogle gange dør gnisten, fordi man glemmer, hvorfor den kom i første omgang. Derfor kan du skrive et kort eller et brev, hvor du skriver alt det, som du elsker ved hende. Hun vil virkelig sætte pris på, at du sætter ord på det. Det betyder mere for kvinder, end man lige går og tror. Du kan eventuelt vedlægge en lille ting, som du ved, hun godt kan lide. Det kan være hendes yndlingschokolade eller -sodavand, så det behøver ikke at være noget dyrt.

Forhåbentlig er du blevet en lille smule klogere på, hvad du kan gøre. Du skal huske, at det i sidste ende handler lige så meget som forsøget, som det handler om, hvad du gør.