Sådan vælger du et godt whiteboard

Skal du til at købe et whiteboard? Måske er det til en skole. Måske er det til en forretning. Måske er det til dit eget hjem. Der kan faktisk være flere årsager til, at det er på din indkøbsliste. Og derfor findes der altså også forskellige valgmuligheder. Nogle vil være bedst egnede til nogle tilfælde, mens andre vil være bedre egnede til andre tilfælde. Derfor er det også helt naturligt, at du ikke er helt sikker på, hvordan du finder det bedste.

Hvad skal det bruges til?

Der findes flere ting, som whiteboards kan bruges til. Du skal altså vælge det, der passer bedst til dine behov. Afhængigt af sammenhængen kan der være forskellige fordele ved forskellige typer.

Skal du bruge et whiteboard til…

  • At skrive fællesinformationer op
  • At fremlægge forskellige ting for andre
  • At illustrere forskellige ting og sager
  • At projektere ting fra din computer

Det er bare nogle af de forskellige sammenhænge, hvori du kunne have behov for et whiteboard.

Hvilken type passer dig?

Hvis du bare vil bruge et whiteboard som en ganske almindelig tavle, så har du måske ikke behov for en stor model. Det kan være nok med et lille whiteboard, hvor der lige er plads til at skrive forskellige informationer efter behov. Så kan folk læse det, når de går forbi.

Skal du derimod bruge et whiteboard til at præsentere eller fremlægge ting for folk, så skal de måske være større. Det skal være stort nok til, at folk kan læse det hele på afstand.

Hvis du har brug for særligt meget plads, skal du måske have et whiteboard med mulighed for at hejse tavlen op og ned. Der findes endda modeller med to tavler, der kan flyttes op og ned.

Endelig giver nogle modeller mulighed for at tilkoble en computer. På den måde kan du altså bruge den som en stor fjernsynsskærm.