Sådan bliver parken lidt pænere

De fleste – hvis ikke alle – danske kommuner har parker rundt omkring i det danske land, som gerne skal stå snorlige og se pæn ud, når den danske sommer trænger sig på.

Parkerne kan nemlig være stedet, hvor mange forskellige borgere mødes. Det kan være de studerende, der slapper af efter en lang skoledag. Det kan være børnefamilierne, der går en lang tur og hygger sig i de flotte omgivelser. Det kan også nogle helt tredje, som bare nyder en tur i parken af den ene eller den anden grund.

Men hvordan sikrer man sig, at græsset i parkerne ser godt ud til de varme sommerdage? Det er alfa og omega, at dine græsfrø er af god kvalitet, og som du nok ved, så bruger de fleste kommuner efterhånden også robotplæneklippere, så er gode græsfrø til robotplæneklippere er et godt sted at starte.

Græsfrøene skal dog ikke kun være gode til at håndtere en robotplæneklipper. De skal også være gode til at klare, at folk går eller ligger på dem, og eftersom de fleste parker også ofte har træer, så vil dele af græstæppet måske også være meget i skyggen. Denne del skal græsfrøene også kunne klare.

De gode nyheder er, at de græsfrø findes – og heldigvis kan man finde frø til de fleste anledninger. Det sikrer dig, at du kan købe flere forskellige sorter, for det er sjældent at en hel park optimeres bedst muligt ved at bruge de samme græsfrø hele vejen igennem.

Nogle steder vil du måske have en tæt og vedvarende græsplæne som er slidstærk og robust, fordi folk går meget på den. Men der kan også være dele af din park, som ikke må betrædes. Så kan det være, at du skal have fat i græsfrø til en prydeplæne.

Mulighederne er mange, og du skal egentlig bare finde den løsning, der passer bedst til dig og parken, så borgerne kan nyde en flot og fornem park under den danske sol i sommertiden.