Sådan bryder du igennem med din personlighed

Alle drømmer om at blive hørt, set og respekteret. Alle vil gerne kunne udtrykke sig klart og håndtere at stå i rampelyset med alle øjne hvilende på en. Alle vil gerne have personlig succes.

Fælles for det hele er, at man faktisk kan træne sin personlige gennemslagskraft, så det bliver lettere at opnå disse ting. Og det giver fordele både i det private og professionelle liv.

Derfor giver det fordele af tale med en stærk personlighed

Når man kan udtrykke sig med kraft og pondus, sker der det magiske at folk lytter mere. Når man tilmed kan kombinere kropssprog, strukturere sine argumenter og fremføre det med gennemslag, så lytter folk ikke blot, men tror og vil følge dig.

Man fremstår mere troværdig, i bedre stand til at overbevise – måske ligefrem tryllebinde – sine tilhører. Det kan naturligvis gøre underværker i en næsten hvilken som helst kommunikationssituation på eller uden for arbejde. Med at kursus som det du finder her: https://rhetor.dk/produkter/personlig-gennemslagskraft/ – får du stærke værktøjer, som lærer dig om historiefortælling, at skabe nærhed og gribe ordet. Det er alt sammen noget, der kan gøre underværker rent karrieremæssigt – uanset om du er almindeligt ansat eller arbejder på et lederniveau.

Årsagen er naturligvis, at du bliver bedre til at kommunikere. Kan du også lytte, har du dermed alle forudsætninger for ikke bare at fremføre dine pointer og slå en streg under dine budskaber, men også dyrker tovejskommunikation på en måde, så du bliver meget ’likeable’.

Udbyttet er dog ikke kun for dig selv, hvor du får styrket din selvtillid og selvkontrol, men også for virksomheden, der får en medarbejder, som kan slå mere igennem internt såvel som eksternt. Det faglige miljø vil også blive bedre, hvis flere lærer at kommunikere med forståelse for både at formulere sig, men også besidder større tolerance og kan sætte sig ind i andres synspunkter. Det vil give et bedre arbejdsklima og en stærk kommunikationskultur på arbejdspladsen.