Sådan får I gjort valgstedet klar til valgdagen

I starten af oktober blev der udskrevet Folketingsvalg, så inden længe skal alle danskerne stemme til Folketingsvalget. Det betyder, at der bliver travlt ved alle stederne, hvor man kan komme og stemme. Derfor skal valgstederne være klar til dagen. Der er dog mange ting, der skal gøres klar. Der skal blandt andet stilles valgbokse op. Man skal også have et sted, hvor alle stemmerne kan tælles op. Er I på udkig efter inventar til valgstedet, så det står klar på valgdagen? Så kan I sagtens læse videre.

Stort sortiment af inventar til valgstedet

På valgstedet skal man naturligvis have de nødvendige ting. Det er især vigtigt med valgbokse, så man kan ind i en boks og stemme i fred og ro. Hertil er det også en god ide, med et valgforhæng. Det kan man få, i forskellige farver. Man kan også få valgbokse, der er handicapvenlige og beregnet til kørestolsbrugere. Inde i valgboksen, skal man have et bord, som man kan stemme ved. På bordet skal der være kuglepenne, som man kan bruge til at sætte sit kryds. Det er også vigtigt med en stemmeboks, hvor man kan lægge sin stemmeseddel i, når man har fået sat sit kryds. De findes i forskellige størrelser. Man kan med fordel også købe en hængelås til stemmeboksen, så man er sikker på, at stemmerne er korrekte.

Hvor kan man få inventar til valgstedet?

Valgbokse, borde og stemmeurner kan findes på nettet. Man kan starte med at tage et kig online, for at se hvor tingene kan fås. Derefter kan man tage kontakt til det gældende firma og derefter få leveret alle tingene, der skal bruges til at fuldende et valgsted. Alle valgstederne rundt omkring i landet, får garanteret travlt på valgdagen og derfor er det vigtigt med det inventar, der er nødvendig for et valgsted.