Sådan finder du din første campingvogn

Drømmer du om at tage på campingferie med din familie? Så overvejer du måske også at erhverve dig en campingvogn.

Men hvad er egentlig værd at være opmærksom på, når du leder efter din første campingvogn?

Tænk over dine behov og ønsker

Du er nødt til at overveje, hvilke behov og ønsker du har til din første campingvogn. Det skal du nemlig vide, når du skal ud at kigge på forskellige campingvogne.

Det er f.eks. en god idé at tænke over, hvor mange personer der skal være plads til, og om din camping skal bruges både i sommer- og vinterhalvåret.

Undersøg om du har brug for ekstraudstyr

Der er højst sandsynlig noget ekstraudstyr, der er nødvendigt, før du er helt klar til din første tur på camping. Du er f.eks. nødt til at have en vandpumpe for at få vand ud af dine vandhaner. Du kan få vandpumper til campingvogne i forskellige størrelser, så det kommer helt an på, hvor meget vandtryk du ønsker, og om du vil have både varmt og koldt vand eller ej.

Hvis du er i tvivl om, hvilket ekstraudstyr der er nødvendigt til din campingvogn, kan du altid spørge en forhandler til råds.

Overvej køb af ny eller brugt

Når du leder efter en campingvogn, så kan du enten vælge en ny eller brugt vogn. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Derfor er du nødt til at sætte dig ind i, hvad der passer bedst til dig og din situation.

En brugt campingvogn er ofte billigere i anskaffelse, men til gengæld er det aldrig til at forudse, om der er reparationer, der ligger lige om hjørnet. Desuden får du som regel meget ekstraudstyr med fra start, når du vælger en brugt. Dog har du ingen reklamationsret, hvis du køber af en privat sælger.