Sådan forsømmer du ikke havearbejdet

14. februar 2022

Sponseret indlæg

Havearbejde er ikke alles kop te. Er du en af de personer, der absolut ikke finder det spændende eller underholdende at lave havearbejde, er der her nogle gode råd. Det kan nemlig være svært at finde motivationen til noget som havearbejde, når man på ingen måde har en interesse for det.

Havedag for dig med fælleshave

Bor du i en boligblok eller et rækkehus, hvor der er tilhørende fælleshave, kan du evt. foreslå boligfællesskabet at arrangere en eller to årlige havedage. Da kan alle samarbejde om at lave det fornødne havearbejde, samtidig med at der vil være plads til hyggesnak og mindre fokus på det kedelige arbejde.

Holder du et par pauser i løbet af din næste havedag, hvor du stikker hjem til dig selv for at slappe af uden at skulle være social, kan du for eksempel læse på Nordfyns Netavis i pausen. Det kan være rart at vende fokus væk fra ens eget liv og over til nyheder m.m. Dem kan du læse på Nordfyns Netavis.

Hold dig til din plan

Bor du i en almindelig villa eller blot et mindre hus med have i et boligkvarter, har du ikke på samme måde et fællesskab at kombinere havearbejdet med. Et råd til dig, der må klare plejningen af din have på egen hånd, er at planlægge forud, hvornår du vil gå i haven. Derefter er det vigtigt, at du holder dig til den plan og ikke bakker ud pga. dårlige undskyldninger, når havedagen/havedagene oprinder.

Vent, til temperaturerne stiger

Synes du egentlig, at du burde ordne størstedelen af havearbejdet i foråret, men har du ikke lyst, fordi vejret er for køligt endnu? Så bør du huske, at det er tilladt at vente, til temperaturerne stiger et par grader mere. Selvom det ville være rart at have ude af verden, nytter det ikke, at havearbejdet foregår under unødvendigt dårlige vejrforhold.

Relateret Artikler

Derfor bør du lave dine egne møbler

Derfor bør du lave dine egne møbler

Det er nemt at gå til en butik og købe de møbler, du har brug for. Der er dog flere fordele ved at lave dine egne møbler i stedet. Når du laver dine egne møbler, har du fuld kontrol over design, materialer og finish. Mange tror, at det kan være svært at lave sine egne...

Synes du også, at tøjvasken kan virke uoverkommelig?

Synes du også, at tøjvasken kan virke uoverkommelig?

Huslige gøremål er måske ikke altid det sjoveste og mest spændende, når processen står på. Det kan gælde eksempelvis madlavning og rengøring af huset – eller sågar det at slå græs og klippe hæk i haven. Det kan måske også virke uoverskueligt at få tømt...

Køb Damaskus knive og Damaskus knivsæt på sevenspoons.dk

Køb Damaskus knive og Damaskus knivsæt på sevenspoons.dk

SevenSpoons leverer håndlavede, dansk designede knive i høj kvalitet, der udvikles med fokus på funktionalitet, bæredygtighed og et godt håndværk. Se udvalget af de populære Damaskus knive og Damaskus knivsæt deres webshoppen. Forkæl dig selv og dit køkken med en...