Sådan indretter du den hyggeligste stue

26. september 2021

Sponseret indlæg

Drømmer du også om en skøn stue, hvor der kan nydes gode stunder med familie og venner? Så læs med herunder, hvor vi kommer med nogle gode indretningstips.

Inddel stuen i forskellige rum

Hvis du har god plads i stuen, så kan det være en fordel at lave noget opdeling i rummet fx i kraft af rumdelere og lignende. Dette skaber en mere hyggelig atmosfære, og det store rum vil ikke virke bart på samme måde.

Dette kan fx være et spiseområde, hvor hele familien kan sidde og nyde et lækkert måltid. I den anden ende af stuen kan man så indrette med lænestole og sofaer, hvor man for alvor kan komme helt ned i gear og nyde en god film. I sammenhæng med dette kan et godt tip være at gøre plads til et hyggeligt læsehjørne, hvor man nyde en god bog eller holde sig opdateret om lokalnyheder i nærområdet på Kalundborg Netavis. Husk den gode belysning og et varmt tæppe til læsehjørnet.

Den personlige stil
Du kan holde dig opdateret om de nyeste trends på diverse boligmagasiner. Men noget, som du ikke finde inspiration til er den personlige stil, som vil gøre din stue unik.

  • Vælg noget kunst – billeder, malerier, skulpturer og figurer, som passer til din stil. Dette kan fx også været noget kreativt, som du selv har brug tid på at skabe. Der findes en masse DIY-projekter rundt omkring på internettet.

  • Giv den gas med alverdens farver. Det er moderne at mixe på livet løst – både med materialer, farver og tekstiler. Et godt tip er fx at sætte noget tapet op på endevæggen eller male i en unik og særpræget farve.

  • Tag på loppemarked, og gør nogle gode fund. Dette kan fx være anderledes møbler, og figurer, som man ikke sådan lige kan finde i de klassiske interiørbutikker.

Relateret Artikler

Derfor bør du lave dine egne møbler

Derfor bør du lave dine egne møbler

Det er nemt at gå til en butik og købe de møbler, du har brug for. Der er dog flere fordele ved at lave dine egne møbler i stedet. Når du laver dine egne møbler, har du fuld kontrol over design, materialer og finish. Mange tror, at det kan være svært at lave sine egne...

Synes du også, at tøjvasken kan virke uoverkommelig?

Synes du også, at tøjvasken kan virke uoverkommelig?

Huslige gøremål er måske ikke altid det sjoveste og mest spændende, når processen står på. Det kan gælde eksempelvis madlavning og rengøring af huset – eller sågar det at slå græs og klippe hæk i haven. Det kan måske også virke uoverskueligt at få tømt...

Køb Damaskus knive og Damaskus knivsæt på sevenspoons.dk

Køb Damaskus knive og Damaskus knivsæt på sevenspoons.dk

SevenSpoons leverer håndlavede, dansk designede knive i høj kvalitet, der udvikles med fokus på funktionalitet, bæredygtighed og et godt håndværk. Se udvalget af de populære Damaskus knive og Damaskus knivsæt deres webshoppen. Forkæl dig selv og dit køkken med en...