Sådan indretter du den hyggeligste stue

26. september 2021

Sponseret indlæg

Drømmer du også om en skøn stue, hvor der kan nydes gode stunder med familie og venner? Så læs med herunder, hvor vi kommer med nogle gode indretningstips.

Inddel stuen i forskellige rum

Hvis du har god plads i stuen, så kan det være en fordel at lave noget opdeling i rummet fx i kraft af rumdelere og lignende. Dette skaber en mere hyggelig atmosfære, og det store rum vil ikke virke bart på samme måde.

Dette kan fx være et spiseområde, hvor hele familien kan sidde og nyde et lækkert måltid. I den anden ende af stuen kan man så indrette med lænestole og sofaer, hvor man for alvor kan komme helt ned i gear og nyde en god film. I sammenhæng med dette kan et godt tip være at gøre plads til et hyggeligt læsehjørne, hvor man nyde en god bog eller holde sig opdateret om lokalnyheder i nærområdet på Kalundborg Netavis. Husk den gode belysning og et varmt tæppe til læsehjørnet.

Den personlige stil
Du kan holde dig opdateret om de nyeste trends på diverse boligmagasiner. Men noget, som du ikke finde inspiration til er den personlige stil, som vil gøre din stue unik.

  • Vælg noget kunst – billeder, malerier, skulpturer og figurer, som passer til din stil. Dette kan fx også været noget kreativt, som du selv har brug tid på at skabe. Der findes en masse DIY-projekter rundt omkring på internettet.

  • Giv den gas med alverdens farver. Det er moderne at mixe på livet løst – både med materialer, farver og tekstiler. Et godt tip er fx at sætte noget tapet op på endevæggen eller male i en unik og særpræget farve.

  • Tag på loppemarked, og gør nogle gode fund. Dette kan fx være anderledes møbler, og figurer, som man ikke sådan lige kan finde i de klassiske interiørbutikker.

Relateret Artikler

Se fede radiator design lige her

Se fede radiator design lige her

Radiator design har udviklet sig meget i de seneste år, og der er lagt mere og mere vægt på at skabe radiatorer, der er både effektive og stilfulde. Hos Hudevad forstår de, at de udfordringer, som arkitekter står over for, når de skal indarbejde varmeløsninger i deres...