Sådan kan du købe babytøj med omtanke for miljøet

Ønsker du at købe fint tøj og tilbehør til din baby uden at gå på kompromis med kvaliteten men samtidig ønsker at købe bæredygtigt børnetøj? Det kan du gøre på forskellige måder. Læs videre og bliv inspireret til, hvad du kan gøre for at støtte op om en mere bæredygtig verden.

Prioritér at købe tøj af økologisk materiale

Først og fremmest er det en god idé at holde øje med økomærket, der viser, om materialet er produceret økologisk. Det medfører, at tøjet ikke indeholder skadelige stoffer og sprøjtegift, som kan have en negativ påvirkning på dit barn. Ligeledes lider klimaet ikke en lige så stor belastning, når tøjet er produceret efter økologiske principper. Joha babytøj er i denne sammenhæng et godt valg, hvis du vil prioritere at købe børnetøj med mere omtanke for miljøet. Her er både fokus på bæredygtig produktion og et klassisk design, der kan holde over mange sæsoner. Der ligger samme tankegang bag Joha børnetøj.

Vælg et tidløst design

Endnu en måde at tænke bæredygtighed ind i din babys garderobe er, hvis du primært går efter tidløse designs. Både når det gælder bodystockings, natdragter eller futter, kan det være en fordel for dig at kigge efter rolige og nedtonede farver såsom beige, grå, sort og brun. På denne måde kan de forskellige designs bruges til alle sæsoner og ikke kun tilhøre sommer eller vinter. Ligeledes er der større chance for, at du kan gemme tøjet til en eventuel mindre søskende, eller at du kan sælge det videre, fordi afdæmpede og nedtonede farver ikke bare sådan går af mode, som pastelfarver eller specifikke prints kan gøre. For at gøre tøjet endnu mere tidløst og bæredygtigt kan du overveje at købe det i uld, da uld i mange år har været et hit både i de varme og kolde måneder.