Sandness garn – det perfekte garn til dine strikkeprojekter

Er du vild med at strikke? Leder du efter noget nyt garn i højeste kvalitet, som du kan strikke en masse lækre ting af? Så bør du tage et kig på udvalget af Sandness garn.

Sandness er et populært garnmærke fra Norge. Her har man masser af erfaring inden for strik, hvilket også afspejler sig i deres produkter. Noget af det, der gør Sandness garn populært, er kvaliteten på selve garnet, og at der er så mange forskellige varianter, således kan man få lige præcis den tykkelse, størrelse og blødhed, som man ønsker.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Sandness garn.

Sandness garn er højeste kvalitet

Firmaet opstod i 1888, og har altså i mange år udforsket en verden af garn. Dette har resulteret i noget af det lækreste garn på markedet i skandinavisk stil. Det lækre Sandness garn bliver solgt over hele verden, og det er bl.a. grundet den høje kvalitet. De er desuden kendt for deres mange strikkeopskrifter, som er elsket af mange og naturligvis passer perfekt til lige præcis deres garn. Den ældste og mest velkendte variant er Peer Gynt, som produceres i Norge af 100% norsk uld og fås desuden i et hav af forskellige farver.

Vælg det perfekte Sandness garn

Har du besluttet af prøve det lækre Sandness garn af, har du mange muligheder indenfor både farver og materialer, hvor du bl.a. finder hør, bomuld, alpakka og uld. Skal det være ekstra fint, kan du med stor fordel tage et kig på Sandness garn Line eller Sandness garn Smart. Her gør sammensætningen af bomuld og viskose det utrolig slidstærkt, og laver du derfor en sweater i dette garn, er du sikker på at have glæde af den i mange år. Dette garn er desuden lækkert og behageligt og føles som en drøm, når det rører huden. Det lækre Smart garn i 100% uld tåler maskinvask, og da det er spundet ekstra fast, holder det sig pænt i årevis. Ønsker du noget garn, der er økonomisk men stadig luksuriøst, så bør du overveje Sandness garn Alpakka Silke. Dette er i luksusklassen men stadig økonomisk pga. den lange løbelængde.